Malmö FF i Champions League-kval

Av

Som regerande mästare i Allsvenskan får nu Malmö FF spela Champions League-kval. De har tagit sig hela även förut, och siktar helt klart på att göra det återigen. Efter en knackig inledning av Allsvenskan 2018 ser nu Malmö ut att ha hittat formen igen. Nu gäller det att ta sig vidare från kvartsfinal i kvalomgången, där man möter Cluj från Rumänien.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
200 % upp till 2 000 kr
5x bonus (Min odds: 1.40)

Champions League-kval för Malmö FF

Den inledande omgången av Champions League-kvalet blev en enkel resa för Malmö. Man mötte Drita från Kosovo och hade inga större bekymmer med att ta sig förbi dem med god marginal. Man vann dubbelmötet med totalt 5-0 (3-0 i första mötet) och avancerade därmed vidare till kvartsfinal. Nu ställs man mot än tuffare motstånd i form av Cluj från Rumäninen. Man åker och gästar laget som underdogs, men vi har tidigare sett Malmö vara duktiga i att slå i underläge.

Malmö har nu fem raka matcher utan förlust, varav två matcher i CL-kvalet, samt tre matcher i Allsvenskan. Det vittnar alltså om en bättre form mot tidigare och också ett bättre självförtroende i gruppen. Man har sparkat sin tidigare huvudtränare och har sedan dess sett ut att få en liten energiinjektion i gruppen. Rutinen för att spela dessa kvalomgångar har man helt klart. Truppen är bred och erfarenheten är stor. Det vore ingen större skräll om man skulle besegra Cluj både på borta- och hemmaplan, men det viktigaste här är att få med sig ett eller två bortamål, som hade förbättrat chanserna för returen avsevärt.

Odds för CFR Cluj – Malmö FF

Som nämnt ovan är Cluj favoriter till att vinna det första mötet på hemmaplan. Malmö är underdogs, men dock inte jättestora. Nedan följer oddsen för matchen. Vill du spela på matchen kan du registrera dig hos spelbolaget genom att klicka på deras logga antingen ovan texten alternativt i botten av artikeln.

  • CFR Cluj: 2.05
  • Oavgjort: 3.30
  • Malmö FF: 3.85

*Odds hämtat från Unibet

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
200 % upp till 2 000 kr
5x bonus (Min odds: 1.40)

Relaterade nyheter