Maniac Monday hos mybet

Av

Många betting bolag har roliga kampanjer för sina spelare. Ofta gäller de inte bara för nya kunder utan utgör kampanjer som alla spelare med ett registrerat konto kan ta del av. Spelbolaget mybet är inget undantag har ofta riktigt roliga erbjudanden utöver sin sedvanliga insättnigningsbonus som enbart gäller för nya spelare.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
25% upp till 2 000 kr
15x bonus (Min odds: 1.50)

Just nu har de kickat igång kampanjen ”Maniac Monday” och namnet skvallrar lite om vad det gäller. Varje måndag får du möjlighet att få ett gratis spel på 100 kr när du lägger en dubbel eller annat multipel-spel på fotboll. Helt klart den perfekta starten varje vecka! Kampanjen hittar du när du är inloggad under vyn ”Mina bonusar”. Det spelar ingen roll vilka matcher du spelar på, ett krav är dock som vi precis nämnde att det endast får vara fotbollsmatcher i ditt kombinationsspel. Förhoppningsvis är det inte en så stor begränsning för de flesta då fotboll som bekant är världens populäraste sport både intressemässigt och ur ett bettinghänseende.

Villkor och krav för Maniac Monday

För att du ska få ta del av gratis spelet på 100 kr krävs det att ditt kombinationsspel totalt uppgår till 3.00 i odds. Vidare behöver den lägsta insatsen för att kunna få gratis spelet uppgå till 300 kr. Uppfyller du dessa krav och lägger spelet på fotboll en måndag är du således garanterat ett gratis spel.

När du väl erhållit din bonus måste du använda ditt free bet inom fem dagar. Detta måste då spelas på en singel och får inte användas i exempelvis en ny multipel. Om du skulle vinna på ditt gratis spel är det endast vinsten från ditt placerade spel som du kommer behålla. Detta funkar således som vilket ”vanligt” annat gratis spel som helst.

Ett riktigt trevligt initiativ från mybet som förhoppnignsvis kan göra starten på veckan lite roligare för några av er.

Relaterade nyheter