Norrköping förbi Hammarby i guldstriden

Av

Det råder guldstrid mellan tre kandidater just nu. Främst AIK som alltjämnt leder serien, följt av numera Norrköping på andraplats och Hammarby som trea. Det kommer bli en kamp in i det sista, för än finns det många poäng kvar att spela om.

Kan Norrköping bibehålla andraplatsen?

Norrköping har gått starkt på sistone. De har vunnit de matcher som de ska vinna och även under söndagen när man besegrade Dalkurd på bortaplan med 2-0. Faktum är att Norrköping är det enda lag som vunnit mot AIK den här säsongen. De bröt deras 32 matcher långa svit utan att förlora en enda match, men efter plumpen mot just Peking så lever guldstriden i allra högsta grad.

Gnaget har legat etta i tabellen under större delen av säsongen. De har varit hårt jagade av lokalrivalen Hammarby, som även de har gjort en fantastisk säsong i år. Just Hammarby hade ett perfekt läge när AIK förlorade för första gången på länge, samt att man hade ett förhållandevis enkelt motstånd därefter mot Sirius. Man fick bara med sig en poäng, vilket innebar att man inte kunde ta ikapp de två extrapoängen som man hade hoppats.

Under lördagen vann Norrköping sin match, vilket i tabellen innebär att man erövrar andraplatsen, som Hammarby så länge innehaft. Imorgon, söndag, så spelas den kanske viktigaste matchen för säsongen. Hammarby möter AIK i ett stekhett derby, som förväntas slå publikrekord. Över 50 000 personer sägs komma till arenan för att följa matchen – otroligt spännande i guldstriden.

Betting på AIK – Hammarby

Om du har tänkt att följa matchen mellan AIK – Hammarby kan det kanske vara extra roligt att placera ett spel? Detta gör du bäst i samband med en grym odds bonus från någon utav de spelbolag som vi listar i tabellen nedan. Den odds bonus du väljer att nyttja är perfekt lämpad för betting på AIK – Hammarby, eller på matcher från Allsvenskan i stort. Ta del av din bonus och spela på matchen redan idag!

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
100 % upp till 1 200 kr
Krav: 8x (Min. odds 1.80)
100 % upp till 2 100 kr
12x bonus (Min odds: 2.00)
100 % upp till 2 100 kr
12x bonus (Min odds: 2.00)
200 % upp till 2 000 kr
5x bonus (Min odds: 1.40)
100 % upp till 1 500 kr
20x bonus (Min odds: 1.90)

Relaterade nyheter