Ny odds bonus att hämta hos Tipbet

Av

Tipbet är ett väldigt populärt spelbolag. För att göra sina kunder än mer nöjda har de nu kommit med en helt ny odds bonus. Du kan nu hämta denna bonus och få hela 1 500 kr extra att spela för. Nedan förklarar vi hur du går tillväga för att hämta bonuspengarna och börja spela.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
100 % upp till 1 500 kr
10x bonus (Min odds: 1.60)

Ny odds bonus hos Tipbet

Det nya erbjudandet är alltså ökat till 1 500 kr i bonuspengar. Detta givet att du gör en insättning om motsvarande belopp, då odds bonusen ger dig en procentuell ökning om 100 %. Sätter du in ett lägre belopp kommer bonusen också bli lägre. Om du har råd att göra en insättning om 1 500 kr så rekommenderar vi att erhålla hela beloppet, för att maximera sina chanser för högre avkastning.

När du har aktiverat denna bonus gäller det för dig att omsätta pengarna. Det gäller för i stort sett samtliga insättningsbonusar på marknaden. Omsättningskraven för denna bonus bedömer vi som väldigt förmånliga, då du endast behöver omsätta bonus- och insättningsbeloppet fem (5) gånger, det vill säga bonusbeloppet tio gånger. En bra odds bonus bestäms också av lägsta odds per placerat spel. Här har Tipbet gjort ett bra jobb med att sänka lägsta odds från 1.90 till 1.60 för varje spel.

Regler och villkor för Tipbet odds bonus

För samtliga spelbolag som vi recenserar här på vår sajt så skriver vi en utförlig recension. Vi ber dig därför att alltid läsa recensionerna för att få en överblick för den odds bonus du skall aktivera. Det är svårt för oss att fånga upp alla regler och villkor, utan vi hänvisar för detaljerad information till respektive spelbolags sajt, där alla regler finns utskrivna. Det är aldrig dumt att läsa igenom detta innan man börjar spela, för att undvika eventuella missförstånd framgent.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
100 % upp till 1 500 kr
10x bonus (Min odds: 1.60)

Relaterade nyheter