Ny unik odds bonus hos Jetbull

Av

Vi jobbar ständigt för att kunna förmedla de bästa odds bonusarna på marknaden för våra läsare. Nu kan vi glatt förmedla att vi ger dig möjligheten att erhålla en unik odds bonus hos Jetbull. Denna bonus kan du endast använda genom vår sajt.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
100 % upp till 1 000 kr
20x bonus (Min odds: 2.00)

Jetbull – unik odds bonus

Jetbull är ett spelbolag som varit i branschen sedan 2009. De har mångårig erfarenhet och har ständigt levererat högkvalitativa produkter för sina kunder. De är väletablerade i Sverige och har en hemsida som håller toppklass bland samtliga konkurrenter. Den är lättnavigerad och man hittar enkelt det man söker.

Med vårt samarbete med Jetbull kan vi presentera en unik odds bonus som ger dig 100 % upp till 1 000 kr. Den ligger i linje med många andra spelbolag, men den vanliga odds bonusen hos Jetbull ger dig 50 % upp till 75 €. Bonusen du får genom oss är alltså betydligt mycket bättre.

Notera att du inte behöver nyttja det maximala beloppet, dvs 1 000 kr, utan du väljer själv hur stor del du vill utnyttja. Vi kan dock rekommendera att använda ett större belopp än minimum-beloppet, just för att ge dig själv de bästa förutsättningarna och så stora fördelar gentemot spelbolaget som möjligt.

Så här tar du del av den unika odds bonusen på 100 % upp till 1 000 kr:

  • Skapa ett konto hos Jetbull genom våran länk
  • Gör en insättning på upp till 1 000 kr
  • Aktivera din odds bonus
  • Jetbull matchar din insättning med 100 %
  • Börja spela på odds och betting
  • Ingen bonuskod krävs

Omsättningskrav, regler och villkor

Generella regler och villkor gäller även för denna odds bonus. Det är alltså ingen skillnad på omsättningskraven för detta erbjudande kontra deras vanliga insättningsbonus. Du behöver omsätta bonus- och insättningsbeloppet tio gånger, där samtliga spel behöver uppgå till minst 2.00 i odds. För mer information om regler och villkor, så hänvisar vi dig till Jetbulls hemsida. De redogör utförligt för vad som gäller i olika lägen.

Om du inte hittar det du söker kan du enkelt gå vidare till deras live chat-funktion, där en utav deras medarbetare ger dig svar på din fråga inom bara någon minut.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
100 % upp till 1 000 kr
20x bonus (Min odds: 2.00)

Relaterade nyheter