Nya betting bonusar våren 2018

Av

För aktiva sportspelare är det vanligt att man letar efter nya betting bonusar. Med sunt money management kan man på ett enkelt sätt använda betting bonusar för att bygga upp och öka på sin spelkassa.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
% upp till Ingen bonus just nu
Ingen bonus just nu
100% upp till 500 kr
10x (Min odds: 1.80)
% upp till Ingen bonus just nu
Ingen bonus just nu
% upp till Ingen bonus erbjuds för tillfället
500% upp till 500 kr
8x bonus (Min odds: 1.80)
100% upp till 100 kr
Inga omsättningskrav

Det negativa för spelare som varit med i svängen under flera år är att spelbolagen främst erbjuder sina oddsbonusar till nya spelare. Har man varit aktiv under flera år är det då stor risk för att man redan utnyttjat oddsbonusar från de största spelbolagen som exempelvis Unibet, betsson, LeoVegas och andra större aktörer.

Det positiva är dock att det tämligen ofta öppnar upp nya spelbolag som erbjuder betting och välkomstbonusar för nya spelare. En av ambitionerna med Oddsbonusar.info är att guida våra besökare till att hitta de allra nyaste spelbolagen så länge de erbjuder någon form av odds bonus till svenskar.

Varför är det bra med nya betting bonusar?

Svaret på rubrikens fråga är tämligen enkel. Så länge man har ett sunt förhållningssätt till betting i allmänhet och betting bonusar i synnerhet har man stora möjligheter att nyttja spelbolagens erbjudanden för att bygga upp en bra spelkassa.

Om du inte har för avsikt att utnyttja betting bonusar genom s.k. bonustrading, något som inte är tillåtet enligt spelbolagens villkor, är det av stor vikt att du har fokus och tålamod när du tar del av betting bonusar. Många gör misstaget att man så snabbt som möjligt vill klara av omsättningskraven för att kunna ta ut pengarna.

Enligt vår erfarenhet är dock ovanstående en av de främsta anledningarna till att många förlorar sina pengar innan betting bonusen omsatts. På de flesta spelbolag har man upp till 30 dagar, ibland mer, på sig att klara av omsättningskraven. Det finns då ingen anledning till att försöka hitta flera spel under exempelvis en och samma dag. Ta det lugnt och spela varsamt är vår främsta uppmaning.

Skriv en kommentar

Relaterade nyheter