Nytt spelbolag och odds bonus uppe på sajten

Av

Vi har analyserat och recenserat ett nytt spelbolag på vår sajt, som vi bedömer falla in under ramarna för kriterier som vi förhåller oss till. Vi lägger inte upp spelbolag som vi inte anser vara bra nog för att förmedla till våra läsare, men när vi hittar spelbolag som är seriösa och ger en bra odds bonus, så är det ett nöje för oss att presentera deras tjänster.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
100 % upp till 2 100 kr
12x bonus (Min odds: 2.00)

Odds bonus hos CasiniaBet

Casinia är ett seriöst spelbolag som vi bedömer ha goda möjligheter att slå sig in allt mer på den svenska marknaden. Vi behöver lyfta fram de spelbolag som är duktiga, och tvärtom för de oseriösa aktörer som  inte håller måttet. Casinia har en otroligt välutvecklad hemsida som ger ett gott intryck. Man hittar enkelt till det man söker och alla odds och matcher visas visuellt på sajten.

Deras odds bonus är väldigt utmanande mot övriga spelbolag, då de erbjuder alla nya kunder 2 100 kr i bonus. Om du utnyttjar det maximala bonusbeloppet, dvs 2 100 kr, så matchar de din insättning med 100 %. Du får då 4 200 kr att spela för, vilket är en riktigt bra start i jakten på en större spelkassa.

Du behöver inte utnyttja hela beloppet, utan du kan sätta in minst 200 kr och få samma procentuella ökning av insättningen. Du hade då fått 400 kr att spela för, men vi kan rekommendera att utnyttja så stor del av bonusen som möjligt, då man endast kan ta del av den en gång per registrerat konto.

Gör så här för att ta del av bonusen:

  • Klicka dig in på Casinias hemsida genom vår länk
  • Skapa ett konto
  • Gör en insättning – Casinia matchar denna med 100 %
  • Aktivera bonusen (ingen bonuskod krävs)
  • Börja spela

När du väl har aktiverat din bonus behöver bonus- och insättningsbeloppet omsättas tio gånger. Alla placerade spel behöver uppgå till minst 2.00 i odds.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
100 % upp till 2 100 kr
12x bonus (Min odds: 2.00)

Relaterade nyheter