Obegränsad multibonus hos Campobet

Av

CampoBet är ett spelbolag som ständigt levererar riktigt grymma odds bonusar. Nu kan du hämta en multibonus som uppgår till obegränsat belopp. Vad denna odds bonus innefattar är att du kan erhålla 10 % bonus på varje satsat multispel. Så här fungerar bonusen.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
100 % upp till 2 100 kr
12x bonus (Min odds: 2.00)

10 % bonus på varje multibet

Ett multibet innebär en spelkupong som uppgår till ett flertal spel. I det gällande fallet hos CampoBet så behöver du placera en spelkupong om minst tre (3) spel, där samtliga spel behöver uppgå till minst 1.80 i odds. Du kommer sedermera att få 10 % av motsvarande vinst i form av en odds bonus. Notera att inget bonusbelopp betalas ut till ditt spelkonto om det placerade spelet inte infaller som vinst.

Det totala bonusbeloppet här är obegränsat och styrs enbart av din insats samt det totala oddset, som du alltså erhåller 10 % av som en odds bonus. Det här är en kontinuerlig bonus som är otroligt bra att använda efter att man har använt CampoBets insättningsbonus, alternativt om man vill nyttja den här bonusen parallellt. Du hämtar bonusen genom att i första hand skapa ett konto hos spelbolaget, om du inte redan har ett. Därefter behöver du registrera dina betalningsuppgifter och aktivera bonusen på hemsidan. Allt detta görs i ett och samma steg, du behöver således inte tänka på några krångliga bonuskoder eller liknande.

Betting med odds bonus hos CampoBet

Att spela på odds och betting är i många fall en stor fördel för den som vill öka sina chanser för högre vinster. Däremot ställer det vissa krav på dig som spelare. Du behöver i regel alltid omsätta en odds bonus ett x antal gånger. Hur omsättningskraven ser ut är helt och hållet upp till spelbolagen, men vi förhåller oss endast till de aktörer som förmedlar rimliga omsättningskrav till sina kunder. Du behöver noggrant läsa igenom regler och villkor hos respektive spelbolags hemsida innan du erhåller deras odds bonus. Detta minimerar risk för missförstånd och för att man alltid ska kunna placera spel på odds och betting i samförstånd med spelbolaget. Klicka dig in hos CampoBet och erhåll din odds bonus redan idag.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
100 % upp till 2 100 kr
12x bonus (Min odds: 2.00)

Relaterade nyheter