Odds bonus: Dagens uppstickare

Av

Det råder hög aktivitet i sportvärlden just nu, både i Sverige och runtom i Europa. För den som gillar svensk sport har vi alla de högsta ligorna inom såväl hockey som fotboll igång, samt att toppligorna runtom i Europa går för fullt de också. Gör som många andra och hämta din odds bonus redan idag!

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
100 % upp till 1 200 kr
Krav: 8x (Min. odds 1.80)

Unik odds bonus hos Roy Richie

Dagens uppstickare blir ett kärt återseende. Det finns många bra odds bonusar, och den ena utesluter inte den andra. Vi vill dock lyfta fram spelbolaget Roy Richie återigen. De som registrerat ett konto hos dem och aktiverat deras vanliga erbjudande är generellt väldigt nöjda, men vi har förmånen att ge alla våra läsare en helt unik odds bonus hos Roy Richie. Detta erbjudande är endast gällande här hos vår sajt, och den ger dig inte bara 100 % upp till 1 000 kr som den vanliga bonusen, utan du kan hämta hela 100 % upp till 1 200 kr vid din första insättning.

Med detta erbjudande kan du direkt vid din första insättning få totalt 2 400 kr att spela för vid en insättning om hälften. Det är en unik bonus som också kan skapa unika möjligheter. En odds bonus innebär inte per automatik att man vinner mer pengar, men den ökar åtminstone chanserna för en högre avkastning avsevärt. Du kan spela för mer pengar och således också få chansen till högre vinster.

För att aktivera den här odds bonusen behöver du ange en specifik bonuskod. Koden är RRSODDS24 – anger du inte denna kod är bonusen inte giltig till det fulla beloppet. Vidare rekommenderar vi dig att alltid läsa igenom regler och villkor hos det specifika spelbolaget du har vänt dig mot. Här specificerar de alltid vad som gäller och läser man noggrant blir det sällan några frågetecken eller missförstånd.

Relaterade nyheter