Odds bonus – Gratis betting februari

Av

För dig som söker en ny odds bonus i form av insättningsbonus, gratis spel eller riskfritt spel – här kommer en sammanställning för dig. Nedan redogör vi för de bästa bolagen för respektive bonus i februari 2018. För mer utförlig information om respektive spelbolag – vänligen läs våra utförliga recensioner.

Odds bonus februari 2018

Odds bonusar hos spelbolagen förändras hela tiden. Det betyder inte per automatik att varje odds bonus uppdateras månad för månad, men vi väljer att ständigt göra en sammanställning under varje månad. Vi fångar då upp uppdateringar, ändringar av regler/villkor, samt lägger till nya aktuella spelbolag att kika noggrannare på. Vill du ta del av en odds bonus kan vi rekommendera att du läser vår recension för det spelbolag du fattar extra intresse för.

En traditionell insättningsbonus kan vara lämplig att ta del av om du vill bygga upp en större kassa. Med de medel du kan ta del av ges du möjlighet att bygga upp en väldigt stor spelkassa på ett mer effektivt sätt. Självklart kommer det motkrav från spelbolagen när du erhåller en odds bonus, men hur de är utformade skiljer sig från de olika aktörerna. Läs därför igenom regler och villkor, för att alltid vara på den säkra sidan när du omsätter din odds bonus.

De bästa odds bonusarna i februari finner du nedan

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
% upp till Ingen bonus just nu
Ingen bonus just nu
100% upp till 500 kr
10x (Min odds: 1.80)
% upp till Ingen bonus just nu
Ingen bonus just nu
% upp till Ingen bonus erbjuds för tillfället
500% upp till 500 kr
8x bonus (Min odds: 1.80)
100% upp till 100 kr
Inga omsättningskrav

Gratis betting och riskfritt spel i februari 2018

Om du är mer intresserad av ett riskfritt spel, eller ett gratisspel i den mån det går, så redogör vi för en sammanställning av spelbolag och bonusar nedan. Denna bonusform är väldigt effektiv för dig som har för avsikt att spela kortsiktigt och minimera riskerna. Ett riskfritt spel är generellt utformat så att du får tillbaka insatsen om ditt spel går förlorat. Det finns alltid ett max-belopp för hur stort det riskfria spelet får uppgå till, vilket alltid redogörs av spelbolaget i dess regler och villkor.

Gratis spel är inte ett lika vanligt förekommande, utan det brukar vara begränsade tidsperioder, hos ett begränsat antal spelbolag. Dessa är självklart att rekommendera för gemene man, då man inte har någonting alls att förlora, när spelbolagen erbjuder en gratis chans att vinna pengar. Dessa brukar innefattas av omsättningskrav, som innebär att vinsten av ditt gratisspel skall omsättas x gånger. Oavsett, så är det bara en win-win-situation, då man som sagt inte riskerar förlust av eget kapital.

Önskar du att ta del av gratis betting, riskfritt spel som odds bonus, så finner du en sammanställning nedan.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
450 kr riskfritt spel
Inga omsättningskrav - Bonuskod: EXCM75
100 % upp till 2 500 kr
Omsättningskrav: 6x (Lägsta odds: 1.50)
250 kr riskfritt spel
Inga omsättningskrav
200 kr gratis spel
Lägsta odds: 1.80
100 kr utan omsättningskrav
Inga omsättningskrav
Spela för 20 € - få 10 € extra
Inga omsättningskrav

Skriv en kommentar

Relaterade nyheter