Odds bonus inför Turkiet – Sverige

Av

Sverige åker nu till Turkiet för ett möte i UEFA Nations League. Det har inte varit någon önskvärd start för det svenska landslaget, men kanske kan man vända på trenden här? Vi ger dig förutsättningar och bra odds bonus inför mötet mellan Turkiet och Sverige

Inför Turkiet – Sverige 17/11

Sverige har endast spelat hem en poäng under Nations League 2018. Man har en poäng med sig i bagaget efter 0-0-matchen borta mot Ryssland. Den här kan vara direkt avgörande i slutskedet av gruppen, när allting avgörs i vem som blir nedflyttad till Grupp C och vilka som blir uppflyttade till Grupp A. Man behöver nu minst en poäng för att ha en chans till avancemang, men självklart vore tre poäng ypperligt på bortaplan mot Turkiet.

Sverige spelar för att ta sig upp till Grupp A, och sedermera också ha en chans att direktkvalificerat sig till VM. Däremot är oddsen väldigt låga för att detta ska ske, men oavsett har vi sett vad det svenska landslaget med befintlig trupp man åstadkomma. De gjorde ett fantastiskt VM och tog sig ända till kvartsfinal – något som ingen på förhand kunde ha gissat. Nu ställs man mot Turkiet pop bortaplan i en match man helt klart kan vinna. Oddsen talar till Sveriges nackdel och fördelningen ser ut enligt följande:

  • Turkiet: 2.40
  • Oavgjort: 3.30
  • Sverige: 3.30

Odds bonus för Nations Leauge 2018

Om du vill spela på Sveriges eller någon annan nation så kan det vara lämpligt att erhålla en odds bonus. De allra bästa bonusarna hittar du här på vår sajt, och det enda du behöver göra är att identifiera vilken odds bonus som faller dig bäst i smaken. Vi recenserar och jämför samtliga av de bästa och mest pålitliga aktörerna på marknaden, varför du alltid kan vara lugn i ditt val av spelbolag och odds bonus. Hämta ditt erbjudande redan idag i tabellen nedan!

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
100 % upp till 1 200 kr
Krav: 8x (Min. odds 1.80)
100 % upp till 2 100 kr
12x bonus (Min odds: 2.00)
100 % upp till 2 100 kr
12x bonus (Min odds: 2.00)
200 % upp till 2 000 kr
5x bonus (Min odds: 1.40)
100 % upp till 1 500 kr
20x bonus (Min odds: 1.90)

Relaterade nyheter