Odds bonus och live betting september

Av

Odds bonusar och live betting går ofta hand i hand. Däremot är det inte alltid en odds bonus tillåter spel via live betting. Nedan följer en sammanställning över spelbolag och dess kampanjer som erbjuder båda delar, som alltså utökar dina möjligheter för högre avkastning.

Spela med odds bonus på live betting

Live betting är ett otroligt bra medel för att öka chanserna för vinster inom betting. Man kan via den här spelformen analysera matchen i realtid och således kunna skapa sig en god uppfattning kring utfallet av matchen. Det är inte alltid det bästa alternativet, då spelbolagen gör detsamma. De analyserar sina matcher och reglerar oddsen därefter. Är ett lag exempelvis på väg att göra mål anammar spelbolagen det här i sina odds, som sänks drastiskt.

Man behöver således vara på tårna och verkligen agera per omgående när man gjort sin bedömning. Det här kan i sig vara farligt, om man inte är insatt i såväl sporten som matchen. Var uppmärksam och notera att det tar tid att bli duktig inom betting – vinster och förluster kommer och går. Det går sällan enbart åt endast det ena hållet.

Sammanställning odds bonusar

Med en insättningsbonus kan man allt som oftast använda inom live betting, men det är däremot inte alla spelbolag och bonusar som tillåter detta. Man behöver därför vara uppmärksam innan man aktiverar sin bonus, om det är just live betting man är intresserad av. Det här alltid utskrivet tydligt i spelbolagens regler och villkor, men här gör vi arbetet åt dig. Nedan är odds bonusar som vi kan rekommendera när det kommer till live betting i kombination med en odds bonus.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
100 % upp till 1 200 kr
Krav: 8x (Min. odds 1.80)
100 % upp till 2 100 kr
12x bonus (Min odds: 2.00)
100 % upp till 2 100 kr
12x bonus (Min odds: 2.00)
200 % upp till 2 000 kr
5x bonus (Min odds: 1.40)
100 % upp till 1 500 kr
20x bonus (Min odds: 1.90)

Relaterade nyheter