Odds bonus och VM-extra hos Betway

Av

Hos spelbolaget Betway kan du nu hämta en grym odds bonus och samtidigt vinna extra mycket under fotbolls-VM. Det spelas mängder av matcher under VM och man kan alltid hitta spel på varje match med högt värde. Reka samtliga landslag inför VM och hämta din odds bonus för att maximera dina vinstchanser.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
100 % upp till 1 000 kr
6x bonus (Min odds: 1.75)

Hämta din odds bonus och vinn extra under VM

Nu kan du hämta en odds bonus hos Betway som ger dig 100 % upp till 1 000 kr. Det innebär att du vid din första insättning kan dubbla pengarna till ett totalbelopp om 2 000 kr. Med ett högre kapital att spela för, så ökar du samtidigt chanserna för att vinna mer pengar. Under fotbolls-VM är den här odds bonusen perfekt att tillämpa, då du kan spela på fler matcher parallellt eller högre insatser på varje match.

En odds bonus omfattas alltid av omsättningskrav, så var noggrann med att läsa igenom regler och villkor innan du registrerar ditt konto och börjar spela. Betway är ett pålitligt spelbolag som under många år levererat mängder av bonusar och höga odds till sina kunder.

Nu när det vankas VM och fotbolls-fest, så har Betway kommit med ett tillägg i sin odds bonus. Om du placerar ett spel på ett lag som du tror vinner VM, så dubblar Betway vinstpengarna om du träffar rätt. Notera att du måste placera spelet före den 14 juni, kl 17:00. Om du exempelvis spelar på att Tyskland skall vinna VM till 5,00 i odds, så får du alltså dubbelt så hög avkastning med detta erbjudande.

Vi hoppas självklart på att Sverige vinner VM, men frågan är hur långt Sveriges trupp faktiskt kan ta sig. De har en fantastisk sammanhållning, men räcker sannolikt inte mot de stornationer som deltar, så som Spanien, Tyskland, Portugal med flera. Ta del av din odds bonus genom att klicka på Betway-loggan i den här artikeln. Stort lycka till!

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
100 % upp till 1 000 kr
6x bonus (Min odds: 1.75)

Relaterade nyheter