Odds för Juventus – Manchester United CL

Av

Det är dags för returmötet mellan Juventus och Manchester United. Det är en återförening för såväl Pogba som Ronaldo, som har tillhört såväl Juventus som Manchester United. Nu är det upp till bevis för de sistnämnda, som behöver få revansch från det senaste mötet.

Bäst odds för Juventus – Manchester United

Manchester United har inlett säsongen knackigt. Resultaten bedöms inte vara tillräckligt bra, samtidigt som huvudtränaren Mourinho påpekar att de inte har tillräckligt bra trupp för att kunna bemästra lag som exempelvis Juventus. I Champions League-gruppen ligger Juventus etta efter vinster i samtliga matcher, medan United ligger tvåa med fyra inspelade poäng. Strax bakom ligger Valencia med två poäng, vilket innebär att man kan ta sig förbi Manchester-klubben vid vinst mot Young Boys samtidigt som Mourinhos mannar förlorar.

Matchen drar stor uppmärksamhet till sig och vi kan förvänta oss mängder av spel på matchen via odds och betting. Om du letar efter det spelbolag som erbjuder bäst odds så bör du göra en genomsökning av de spelbolag som vi marknadsför här på vår sajt. Du kan i samband med detta hitta en lämplig odds bonus för såväl dagens match som framtida spel.

Bäst odds för Juventus – Manchester United är följande:

  • Juventus: 1.62
  • Oavgjort: 4.00
  • Manchester United: 6.75

Relaterade nyheter