Odds och uppsnack: Sverige – England

Av

Det svenska landslaget gjorde det igen! De vann mot Schweiz och tog sig ett steg längre i VM 2018. Nu väntas England i en stekhet kvartsfinal. Motståndet blir tuffare och tuffare, men med den form Sverige visar upp, så är ingenting omöjligt. Nedan snackar vi upp matchen med förutsättningar och odds.

Sveriges förutsättningar mot England

Det svenska landslaget har verkligen visat varför fotboll är en sport att älska. Ingenting är förutsägbart, och ingenting är omöjligt. Vi är inte klassade som ett av världens åtta bästa landslag. Jämförelsevis med andra nationer, med fler och större stjärnor, så finns det gott om landslag som är bättre än oss. Däremot har inte alla lag samma lagsammanhållning och vilja att kämpa för varandra. Precis det har Sverige och det är precis det som tar oss till en kvartsfinal (och kanske mer) i fotbolls VM 2018.

Mannarna gjorde precis vad de skulle även mot Schweiz, liksom mot Mexiko. De hade god kontroll över hela matchen. Man gjorde första målet och höll sedan ifrån i defensiven. Helt enligt deras game plan, och helt i linje med hur de skall spela mot sådant motstånd. Nu väntar England, som hade en än besvärligare väg till kvartsfinalen jämfört mot Sverige.

England slog ut Colombia efter en dramatisk match, som följdes av förlängning och straffar. Inget utav lagen spelade sin bästa fotboll, men England visade än dock på att de har förmågan att vinna även om de inte har sin bästa dag på jobbet. Det är ett oroväckande styrkebesked, då de tidigare har präglats av oförmåga att vinna sådana typer av matcher. Nu har de inte bara vunnit en match mot Colombia, utan även styrka och självförtroende när man nu tar sig an Sverige. England är helt klart ett bättre lag än Sverige på pappret, så det vill verkligen till att samtliga spelare når upp till sitt absoluta max för att kunna rå på England i denna kvartsfinal. Vi hoppas på att först återupprepa bedriften från VM 94, följt av mer framgångar i form av silver eller guld. Det må vara osannolikt, men Sveriges landslag har visat att allting är möjligt.

Bästa odds för Sverige – England

Om du planerar att spela på matchen via odds och betting, så skall du alltid sträva efter att spela hos det spelbolag som erbjuder bäst odds bonus och högst odds. Nedan är fördelningen över höga odds för 1X2-utfall.

  • Sverige: 4.85 (Betsafe)
  • Oavgjort: 3.25 (Bethard)
  • England 1.95 (Unibet)

Relaterade nyheter