Odds på Brasilien i VM

Av

Brasilien är ett av de mest framgångsrika landslagen såväl om man ser till fotbollens historia som nutid. Laget präglas under varje mästerskap av stjärnspets och självfallet har man kvalificerat sig även för VM i Ryssland 2018.

Vi har tagit en titt på oddsen på Brasilien i VM för att ge dig som är intresserad av att hitta de bästa oddsen på sydamerikanerna chansen att spela redan nu. Visst kan det vara vanskligt att lägga spel redan ett par månader innan turneringen drar igång, men det kan också vara en möjlighet. Man bör givetvis inte gå in med en allt för stor del av spelkassan men en liten peng kan såklart vara kul.

Vinnarodds på Brasilien i VM 2018

Vad tror då spelbolagen om Brasiliens chanser att vinna VM? Sett till oddsen är det endast Tyskland som ses som ett bättre lag på förhand av världens bettingbolag. Högst och bästa vinnarodds på att Brasilien tar hem pokalen hittas just nu hos betsson där du får hela 5.85 i odds på att brassarna vinner.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
100 % upp till 2 500 kr
Omsättningskrav: 6x (Lägsta odds: 1.50)

Tyskland har bara marginellt lägre odds och man kan på förhand egentligen säga att det är jämnt skägg mellan de två landslagen.

Odds på Brasilien i gruppspelet

Brasilien har lottats i en grupp med Schweiz, Costa Rica och Serbien. På förhand ser detta ut som en mumsbit till grupp för Brasilien vilket också oddsen gör gällande. I samma ordning har Brasilien endast ca 1.35, 1.25 och 1.40 i odds på rak seger i respektive match. Med tanke på att det ändå är ett VM-slutspel med exempelvis mycket nerver involverade är det bara konstatera att Brasilien är ruggigt stora favoriter i samtliga matcher. Vinner de inte gruppen vore det ett mindre fiasko.

Vilka får du Brasilien möta i en åttondelsfinal om de vinner gruppen? Tyvärr, får man säga, ställs de mot det lag som placerar sig tvåa i Sveriges grupp. Med tanke på att svenskarna ställs mot Tyskland i gruppen lär en andraplats vara det man får sikta på, och då blir det givetvis otroligt tufft i en eventuell åttondelsfinal mot Brasilien.

Relaterade nyheter