Odds på första semifinalen VM 2018

Av

Sverige har tyvärr åkt ur VM 2018, men kvar finns några otroligt bra nationer som definitivt r värda att följa. Under tisdagen väntas ett hett möte mellan Frankrike och Belgien – här är de bästa oddsen.

Bästa odds för Frankrike – Belgien

Som bekant har alltså Sverige behövt lämna fotbolls VM 2018. Det var ingen rolig match att följa från soffan, när det svenska landslaget mer eller mindre blev utspelade av ett duktigt England. Sverige kom inte alls upp i den nivå vi blivit vana vid, utan här gick man på pumpen och då har man ingen chans mot ett England fyllt av världsstjärnor. Man förlorade med 2-0 och förlusten var ett faktum. Det har varit en fröjd att följa landslaget i detta VM, och ingen skugga skall falla över spelarna.

Den första semifinalen avgörs mellan Frankrike och Belgien. Det är två nationer som rankas bland de högsta i världen och har hittills gjort ett fantastiskt jobb i att ta sig till den näst sista omgången av VM 2018. Vi kommer bjudas på en show som heter duga, där de båda lagen kommer ha scoutat väl och anpassar sin game plan därefter. Vad som återstår att se är om det blir en högintensiv match med många mål, eller en defensiv och kontrollerad inställning. Båda lagen kan hantera båda scenarios, så utgången är på förhand väldigt öppen.

Vill du spela på matchen via odds och betting bör du välja det spelbolag med högst odds för Frankrike – Belgien. Oddsen varierar kraftigt från sajt till sajt, och det är inte alltid så att ett spelbolag har högst odds för samtliga matcher i VM 2018. Du bör ha ett konto hos fler aktörer än bara en, för att kunna balansera oddsen för dina spel och således få ut maximal avkastning av dina pengar. Nedan är högst odds för respektive utgång (1X2).

Betting och odds bonusar

Ta del av en odds bonus här på vår sajt för att få ökade chanser till höga vinster långsiktigt! Klicka här för att läsa mer.

  • Frankrike: 2.38 (WilliamHill)
  • Oavgjort: 3.30 (Betsson)
  • Belgien: 3.10 (Bethard)

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
100 % upp till 1 200 kr
Krav: 8x (Min. odds 1.80)
200 % upp till 2 000 kr
5x bonus (Min odds: 1.40)
100 % upp till 2 100 kr
12x bonus (Min odds: 2.00)
100 % upp till 2 500 kr
Omsättningskrav: 6x (Lägsta odds: 1.50)
Erhåll 500 kr
Inga omsättningskrav

Relaterade nyheter