Odds på vinnare i Allsvenskan 2018

Av

Allsvenskan är igång och efter måndagen har samtliga lag spelat den första omgången. Vi tar en titt på hur oddsen på vinnare i Allsvenskan 2018 ser ut efter detta. Självklart har det inte hänt mycket jämfört med innan den första omgången spelades, det återstår trots allt 29 omgångar, men vi tycker ändå det kan vara intressant att ta en titt på vinnaroddsen.

Malmö är fortsatt favoriter och ger som högst 2.75 i odds på att vinna Allsvenskan. Man kan bara konstatera att laget såg starkt ut mot Elfsborg och om någon tvekade på deras kapacitet tystande nog dessa tvivlare efter matchen. Även om 2-1 resultatet i sig inte skrämmer hade Malmö trots allt bra koll på Elfsborg. Och visst borde man vunnit matchen med fler mål sett till de klara målchanserna man hade under första halvlek.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
100 % upp till 1 000 kr
20x bonus (Min odds: 2.00)

Vilka utmanar Malmö om guldet enligt oddsen?

Föga oväntat har oddset på Östersund att vinna Allvenskan gått upp efter deras premiärförlust mot Djurgården. Samtidigt har oddset på Dif gått ner vilket är naturligt givet hur den matchen utvecklade sig. Kanske kan Djurgården vara den outsider som till slut står som främsta utmanare till Malmö?

Sett till oddsen är det dock fortfarande AIK som ser ut att vara den största konkurrenten till Malmö. Även om laget inte övertygat under försäsongen gjorde man en stabil insats mot Dalkurd och kanske kommer man igång nu? Högst odds på Gnaget att vinna Allsvenskan 2018 hittar du hos Nordicbet som har 4.50 i odds på detta utfall.

Efter AIK kommer numera Djurgården följt av Östersund och Häcken. Ska man se till spelvärde känns det nästan som att Häcken kan vara det mest intressanta spelet här. Klubben andas visserligen inte någon vinnarkultur men ser man till laget de har och den stabila grund de står på skulle man mycket väl kunna utmana. Hos expekt kan du få hela 13.00 i odds på att Häcken vinner Allsvenskan 2018.

Relaterade nyheter