Oddsbonus för Stanley Cup-finalen i NHL

Av

Den sista matchserien i årets Stanley Cup-slutspel ägs nu rum. Det står mellan Las Vegas Golden Knights och Washington Capitals, där de sistnämnda just nu har en ledning med 2-1 i matcher. Vill du spela på finalen i NHL? Då kan du ta del av någon utav nedan oddsbonusar för att maximera ditt utfall.

Odds bonus för finalen i NHL

Vegas Golden Knights har gjort en otrolig säsong. För ungefär ett år sedan hade de endast en kontrakterad spelare. Nu har de byggt ett lag som tagit sig hela vägen till final i Stanley Cup. Det har aldrig tidigare skett att ett lag tagit sig så här långt under den första spelade säsongen. De har en sammanhållning i laget som är fantastisk, och som tar dem till högre höjder för varje match som går.

Golden Knights tog ledningen i matchserien efter att man vann på hemmaplan över Washington. Matcherna därefter har tillhört Washington, som vann den andra matchen i Las Vegas, följt av ännu en vinst på hemmaplan i Washington. Nu återstår det att se om Vegas kan återhämta sig, eller om Capitals är starka nog för att dra iväg under nästa match. Nästa match som spelas blir väldigt viktig och kan komma att bli direkt avgörande för finalen.

Spela på NHL-slutspelet via odds och betting

För att ta del av de högsta oddsen för NHL så rekommenderar vi att ha ett spelkonto hos fler än en aktör. Det är väldigt sällan som ett spelbolag har högt odds för samtliga matcher och tillhörande marknader. Därför kan det vara bra att ha flera konton, för att kunna balansera och alltid hitta de högsta oddsen. Nedan spelbolag är bra när det kommer till odds bonusar för NHL i kombination med höga odds för respektive match. Ta del av en odds bonus och följ omsättningskraven, så ökar du chanserna för att på sikt få en högre avkastning på dina pengar.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
% upp till 200 kr
10x bonus (Min odds: 1.80)
100% upp till 1 200 kr
Krav: 8x (Min. odds 1.80)
200% upp till 2000 kr
5x bonus (Min odds: 1.40)
100% upp till 1 000 kr
6x bonus (Min odds: 1.75)
100% upp till 1 000 kr
12x - Bonuskod: WSP100

Relaterade nyheter