Odds bonusar för brons- och guldmatch VM 2018

Av

Det är nu avgjort vilka som spelar brons- och guldmatch i VM 2018. Nu kan du passa på att inför respektive match erhålla en odds bonus för att maximera avkastningen på ditt spel. Registrera dig på valfritt spelbolag och ta del av den bästa bonusen för just dig!

Odds bonus för brons- och guldmatch i fotbolls VM 2018

Fotbolls VM 2018 närmar sig sitt slut och vi har endast två återstående matcher. Det är tråkigt för alla oss fotbollsälskare, men förhoppningsvis har vi de två bästa matcherna kvar att följa. Det står nu mellan Frankrike – Kroatien i finalen, samt England – Belgien i matchen om bronspengen.

England och Kroatien gjorde upp i en otroligt jämn match i den andra semifinalen. Det blev 1-1 efter 90 minuters speltid, följt av 30 minuter övertid. Med ungefär tio minuter kvar av övertiden lyckades Kroatien överlista det engelska försvaret och stänkte läckert dit 2-1-målet. Därefter var det oerhört tätt i Kroatiens försvar, och England kunde aldrig återhämta sig för ett kvitteringsmål.

Den första semifinalen som spelades var mellan Frankrike och Belgien. Även den matchen var väldigt jämn, med relativt få målchanser. Matchen avgjordes dock efter ett mål under ordinarie tid, följt av att Frankrike lyckades stänga till bakåt. Två resultat i semifinalerna som likväl kunde slutat åt motsatt håll. Vill du spela på matcherna rekommenderar vi dig att dels ta del av de allra bästa oddsen för den match du vill spela på, samt en odds bonus om så önskas. En odds bonus för VM 2018 ger dig ett extra tillskott i spelkassan, som du kan använda dig av för att maximera avkastningen på dina spel.

Valet av odds bonus är helt fritt för dig, och du väljer själv det erbjudande som passar ditt spelande bäst. Vill du spela långsiktigt, och inte bara under de sista VM-matcherna, så är en insättningsbonus med procentuell ökning det bästa alternativet. Har du för avsikt att endast spela på brons- och guldmatcherna, så kan ett riskfritt spel vara bäst lämpat. Du hittar vår totala sammanställning på vår startsida, alternativt under våra underkategorier, där vi fördelat ut samtliga odds bonusar efter ändamål.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
100 % upp till 1 200 kr
Krav: 8x (Min. odds 1.80)
200 % upp till 2 000 kr
5x bonus (Min odds: 1.40)
100 % upp till 2 100 kr
12x bonus (Min odds: 2.00)
100 % upp till 2 500 kr
Omsättningskrav: 6x (Lägsta odds: 1.50)
Erhåll 500 kr
Inga omsättningskrav

Relaterade nyheter