Oddsbonusar.info slår upp portarna

Av

Idag, söndagen den 17 december lanserar vi Oddsbonusar.info. Vi har jobbat länge med att fundera på hur man bäst strukturerar upp en sida för att man som besökare ska kunna jämföra oddsbonusar på enklast möjligaste sätt. Efter mycket arbete är vi nu färdiga, även om det kvarstår vissa bitar på sidan.

Vi kommer under de kommande veckorna löpande uppdatera vår sammanstlällning mer fler spelbolag och oddsbonusar samtidigt som vi kommer öppna upp en akademidel där vi uppdaterar sidan med guider och odds och betting. Även om vi nu gått live med sidan kvarstår även vissa barnsjukdomar som vi kommer arbeta med att åtgärda under julledigheten.

Om du har några synpunkter på sidans upplägg får du väldigt gärna ta kontakt med oss. Om du tycker att något spelbolag med en grym odds bonus saknas i våra listor får du också gärna ta kontakt, så ska vi göra vad vi kan för att få upp sidan i våra listor. Självklart dock endast under förutsättning att sidan platsar och klarar av de parametrar vi satt upp. Det sistnämnda är nämligen viktigt för oss, vi vill alltid att våra besökare ska kunna lita på innehållet på vår sida och en naturlig följd av det är att enbart ha med seriösa spelbolag på vår sida.

Skriv en kommentar

Relaterade nyheter