Oddsbonusar och betting på ATP Miami

Av

ATP Miami är i full gång och det spelas nu en mängd matcher dagligen. Under helgen har 32-delsfinalerna spelats, där vi fått se spelare som Djokovic och världsettan Federer lämna turneringen i ett tidigt skede.

Federer utslagen ur ATP Miami

Det var under lördagen som Federer blev utslagen av den unga Kokkinakis. De har aldrig tidigare mött varandra i en match av liknande dignitet, utan endast en vänskapsmatch i Dubai för länge sedan. Federer hade ingen direkt erfarenhet av att möta denna duktiga unga spelare, som säkerligen kan ha varit anledningen till förlusten. Matchen gick till tre set, där Federer vann det första, Kokkiknakis det andra och tredje. Sista set gick till tie break, där det böljade fram och tillbaka. Federer fick se sig besegrad och lämnar plats för någon annan att vinna turneringen i år.

Oddsbonusar för ATP Miami 2018

För dig som gillar att spela på tennis via odds och betting så redogör vi här för ett antal odds bonusar som kan vara lämpliga att använda under turneringen. Måndagen bjuder på ett antal matcher för dig att välja mellan. Hitta det spelbolag som du bedömer ha bäst odds bonus, högst odds och självklart det bästa utbudet. Det finns som bekant väldigt många spelbolag som alla har bra odds bonusar, så du behöver själv göra en bedömning om vilken odds bonus som du anser vara bäst.

För att göra det så enkelt som möjligt för dig att välja så har vi dels rankat spelbolagen och dess insättningsbonusar efter vår bedömning, samt att vi har skrivit utförliga recensioner för respektive spelbolag. Där hittar du all nödvändig information som du behöver inför ditt val av odds bonus. Det kan vara allt från om spelbolaget har en mobilapplikation, till vilka omsättningskrav som gäller för just denna odds bonus.

Vill du spela kortsiktigt kan du välja att gå till fliken för gratis- och riskfria spel. Dessa odds bonusar är mer lämpade för dig som kanske inte vill spela mer än vid ett par enstaka tillfällen. Du låser därmed inte upp dina pengar på samma sätt som man gör vid en traditionell insättningsbonus, där man behöver omsätta pengarna x antal gånger innan dom är giltiga för uttag.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
% upp till Ingen bonus just nu
Ingen bonus just nu
100% upp till 500 kr
10x (Min odds: 1.80)
% upp till Ingen bonus just nu
Ingen bonus just nu
% upp till Ingen bonus erbjuds för tillfället
500% upp till 500 kr
8x bonus (Min odds: 1.80)
100% upp till 100 kr
Inga omsättningskrav

Relaterade nyheter