Oddsboost med 888sports multipelattack

Av

Spelar du ofta på kombinationsspel, även kallat flervalsspel? I så fall borde du spana in 888sports kampanj som benämns multipelattack. Om du utnyttjar detta erbjudande kan du enkelt boosta dina odds på din flervalskupong och därmed vinna större pengar om ditt spel sitter. Dessutom får du ta del av deras vanliga insättningsbonus om du inte är kund sedan tidigare.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
500% upp till 500 kr
8x bonus (Min odds: 1.80)

Du kan boosta ditt odds upp till 50 % för ett spel varje dag. För att oddsboosten ska gälla behöver din kupong innehålla minst fem spel. Oddsboosten är upplagd i en trappa där du får en högre procentuell andel boostat odds ju fler val du har i kupongen enligt nedan:

  • 5 val – 10%
  • 6 val – 15%
  • 7 val – 20%
  • 8 val – 25%
  • 9 val – 30%
  • 10 val – 40%
  • 11 val och uppåt – 50%

Villkor för multipelattacken

Som framgår ovan behöver ditt spel innehålla minst fem olika matcher. Ditt spel behöver vidare uppgå till minst 50 kr där respektive match behöver ha ett längsta odds om 1.50. Om du vinner får du en vinstboostkupong om 10 % vid fem spel vilka ökar stegvis enligt i enlighet med trappan ovan. Ju fler spel du har, desto högre boost i multipelattacken. Noterbart är även att det endast är spel innan matchstart som gäller. Detta exkluderar således flervalskuponger som inkluderar ett eller flera live spel. Spelen i din kupong behöver vidare vara så kallade flervalsspel, vilket innebär att du inte kan ta med matcher som endast har två utfall.

Kampanjen gäller till och med 26 maj 2018 så du har gott om tid på dig att använda dig av kampanjen under en eller flera gånger. Du är berättigad till oddsboosten en gång per dag till och med denna period.

Skriv en kommentar

Relaterade nyheter