Oddsboost på Man City – Liverpool

Av

Liverpool gjorde slarvsylta av Manchester City i den första matchen i Champions League-kvartsfinalen. Efter bländande spel vann man med 3-0 och det ska väldigt mycket till för att Guardiolas mannar ska lyckas vända på denna steken.

Tror du det i princip är en omöjlig uppgift? Vad sägs i så fall att få 5.00 i odds på att Liverpool tar sig vidare? Det låter nästan för bra för att vara sant men så är det inte. Hos betfair kan du som nyregistrerad spelare få detta förhöjda odds om du anger bonuskoden ZFBMBL när du skapar ditt konto.

Maxinsatsen för detta spel är 50 kr vilket alltså gör att du kan få en återbetalning om 250 kr om Liverpool tar sig vidare. Med tanke på de förutsättningar som råder är det en väldigt bra risk / reward. Regler och villkor gäller för denna bonus och du kan läsa mer om detta under kampanjsidan hos betfair.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
450 kr riskfritt spel
Inga omsättningskrav - Bonuskod: EXCM75

Andra vinstbooster hos betfair

Just nu finns det dessutom andra matcher hos betfair där de höjt oddsen avsevärt. Eller vad sägs om att få 5.00 i odds på att Barcelona går vidare mot Roma i Champions League? I madridderbyt får du 9.00 i odds på Real Madrid och 20.00 i odds på Atletico Madrid. Trots att Real slog Juventus med 3-0 i första matchen kan du få 5.00 i odds på att spanjorerna går vidare till semifinal i Champions League.

Detta är endast ett axplock av matcher med förhöjda odds. Om du vill se mer kan du gå till betfairs hemsida och klicka dig in på deras undersida för Kampanjer där samtliga oddsboostar framgår. Det som är lite synd är att detta endast gäller för nya kunder, men har du inget konto är det ett gyllende tillfälle att vinna en större peng till en låg insats.

Relaterade nyheter