Öka oddsen med 20 % på SHL-slutspelet

Av

Gillar du hockey och brinner för den intensiva period vi nu är inne i? Då har vi ett grymt erbjudande för dig. Just nu är det slutspel i SHL, där vi i skrivande stund befinner oss i kvartsfinaler. Vi inväntar kommande semifinaler, där de allra bästa lagen drabbar samman.

Bolag
Bonus
Betyg
Betyg
Spela
200% upp till 2000 kr

Öka ditt odds med 20 % i SHL-slutspelet

Just nu får du möjligheten att öka dina odds med hela 20 % på samtliga matcher av SHL-slutspelet. Hockey i Sverige är just nu i full gång med slutspel och det är precis det här vi alla har väntat på under hela säsongen. Det är hög intensitet och samtliga klubbar vill, och måste, vinna varje match till varje pris. Lagen steppar upp extra mycket för att vara konkurrenskraftiga, och vi ser tydligt att även de lag som placerade sig lägre i tabellen kan höja sin kvalité flera nivåer och utmana de bästa lagen i serien.

Just nu ger Unibet dig chansen att öka alla dina spel på svensk ishockey med 20 %. Genom att placera ett spel på valfri spelkupong med spel från SHL, så behöver du bara klicka i en ruta för att aktivera din odds boost. Din spelkupong kommer då visas med ett totalt odds, där 20 % ökning är inräknat. Du placerar ditt spel på valfria matcher, med valfri insats upp till 200 kr.

Detta erbjudande ger dig möjligheten att få högre avkastning på alla dina spel under hela SHL-slutspelet. Det spelas många matcher och när matchschemat är så intensivt kan man skapa sig än bättre möjligheter för att sia om vilket lag som har störst chans att vinna kommande match.

Gör så här för att ta del av erbjudandet:

  • Skapa ett konto hos Unibet
  • Placera dina val i en spelkupong
  • Aktivera 20 % odds boost
  • Oddset för ditt spel ökas med 20 %

Bolag
Bonus
Betyg
Betyg
Spela
200% upp till 2000 kr

Relaterade nyheter