Omvandla 100 kr till 600 kr hos Unibet

Av

Unibet är ett av de ledande spelbolagen på marknaden. De har även en odds bonus som är jämförbar som den bästa, i kombination med att du kan streama över 30 000 events gratis på en och samma plattform.

Bolag
Bonus
Betyg
Betyg
Spela
200% upp till 2000 kr

500 % i odds bonus hos Unibet

För dig som söker efter en ny odds bonus att spela med, så är Unibet ett hett spelbolag att hålla koll på. Spelbolaget har länge haft en grym odds bonus, men har gjort vissa justeringar för att ge dig den allra bästa upplevelsen. Det är ingen hemlighet att det bästa med denna odds bonus är just omsättningskraven. Generellt brukar omsättningskraven för en odds bonus vara betydligt högre, men Unibet har insett att man kan tjäna mycket på att erbjuda mer förmånliga villkor.

Det har självklart sina för- och nackdelar för spelbolaget, men vad gör det för dig som vill nyttja en grym insättningsbonus? Bonusen gäller endast för nya kunder hos Unibet, och kan inte kombineras med andra kampanjer eller erbjudanden. Däremot kommer spelbolaget med nya kontinuerliga bonusar och erbjudanden som du kan ta del av. Dessa finner du antingen här i vårt nyhetsflöde, alternativt direkt på spelbolagets hemsida.

Regler och villkor för odds bonus hos Unibet

Du behöver ingen bonuskod för att aktivera din bonus hos spelbolaget. Däremot behöver du välja om du vill aktivera bonusen eller ej när du gör din första insättning. Bonusen innebär att du vid en insättning om 100 kr får hela 600 kr att spela för. Det blir således en ökning med 500 % som du kan nyttja vid i stort sett alla marknader och sporter.

Omsättningskraven gör gällande att du behöver omsätta bonusen fem (5) gånger, där varje spel du placerar uppgår till minst 1.40 i odds. Det är otroligt förmånliga omsättningskrav och vi kan starkt rekommendera denna odds bonus till dig som kanske inte vill investera mycket egna pengar, men ändå få ett förhållandevis stort kapital att röra dig med vid odds och betting.

Bolag
Bonus
Betyg
Betyg
Spela
200% upp till 2000 kr

Relaterade nyheter