Premier League lördag med odds bonus

Av

Premier League står på agendan denna lördag. Vi inleder med den första matchen klockan 13:30 mellan Bournemouth och Manchester United. Vidare har vi ett fullspäckat schema med bland annat toppmötet mellan Arsenal och Liverpool.

Premier League och odds bonus

Kanske världens bästa liga utgör en fantastisk lördag. För alla sportälskare är det lördagar man längtar efter, just för att få se Premier League och kanske placera ett spel eller två. När säsongen nu kommit igång ordentligt är det extra intressant att följa klubbarna i dess med- och motgångar. Vi ser bland annat att Manchester United släpar fortfarande, vilket borde innebära att Mourinho fortsatt har en osäker position i klubben.

Idag ställs Manchester United mot Bournemouth på bortaplan. Det är en match många anser att United ska vinna utan problem, men faktum är att Bournemouth hittills gjort fantastiskt bra resultat och de facto placerar sig högre än United själva.

Höjdpunkten för kvällen blir nog för de allra flesta mötet mellan Arsenal och Liverpool. Det är de sistnämnda som är stora favoriter, trots att man spelar på bortaplan. Hemmalaget har den bästa formen i Premier League, så frågan är om oddsen borde vara till sån klar fördel för Liverpool. Gör din egen bedömning och ta del av en odds bonus i nedan tabell – du hittar mängder av odds på respektive spelbolags betting sektion.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
100 % upp till 1 200 kr
Krav: 8x (Min. odds 1.80)
100 % upp till 2 100 kr
12x bonus (Min odds: 2.00)
100 % upp till 2 100 kr
12x bonus (Min odds: 2.00)
200 % upp till 2 000 kr
5x bonus (Min odds: 1.40)
100 % upp till 1 500 kr
20x bonus (Min odds: 1.90)

Relaterade nyheter