Riskfritt spel i augusti 2018

Av

Augusti närmar sig sitt slut, men lönen har just trillat in på bankkontot. Har du en slant över? Ta då del av ett riskfritt spel och placera på valfri sport och match. Gillar du Allsvenskan som oss? Varför inte spela på spänningen, när toppskiktet verkligen börjar forma sig. Kanske ett långtidsspel på AIK eller Hammarby att vinna SM-guldet? Du väljer själv.

Betsson ger dig pengarna tillbaka vid förlust

En väl utformad odds bonus innefattas av låga omsättningskrav och högt bonusbelopp. Traditionella insättningsbonusar innefattas alltid av omsättningskrav, men när det gäller riskfria spel är det inte alltid ett krav. Spelbolaget Betsson har verkligen utformat en grym odds bonus i form av ett riskfritt spel. Denna bonus gäller endast för nya kunder (max ett konto per hushåll). Har du redan utnyttjat din bonus är du välkommen att besöka vår totala sammanställningar över riskfria spel här.

När du registrerar ett konto hos Betsson har du alltså möjlighet att hämta hem ett riskfritt spel på hela 1 000 kr. Detta blir aktuellt om ditt spel går förlorat. Om du vinner så får du vinstpengarna direkt in på kontot. Ett riskfritt spel är alltså vad det låter, du spelar i det här fallet helt utan risk. Om spelet förloras så får du tillbaka varenda krona (upp till 1 000 kr) på ditt spelkonto. Inte nog med det, så behöver du inte ens omsätta pengarna över huvudtaget. Det enda du behöver tänka på är att placera ditt första spel till minst 1.50 i odds, annars kommer inte ditt riskfria spel att räknas.

Betting utbud hos Betsson

Betsson är en välkänd aktör på marknaden och har verkat i Sverige (och andra länder) under många år. De har höga ambitioner och kommer finnas kvar i Sverige även efter regleringen, om inget oförutsett sker. De är måna om sina kunder, varför de erbjuder dels en bra odds bonus, men även högklassig service i alla lägen. Om du stöter på några bekymmer är du bara en live-chat ifrån. Du kan alltså skriva till deras chat, där du får dina frågor besvarade inom bara någon minut.

  • Regler och villkor gäller – läs noggrant igenom regler och villkor på Betssons hemsida.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
100 % upp till 2 500 kr
Omsättningskrav: 6x (Lägsta odds: 1.50)

Relaterade nyheter