Riskfritt spel på SHL

Av

betsson har just nu en riktigt fin kampanj för alla SHL-älskare. Det enda du behöver göra är att lägga ett valfritt spel på SHL för minst 100 kr och till minst 1.50 i odds. När du gör detta blir du berättigad till ett riskfritt spel om 100 kr. Bara 100 kr, kanske du tänker då. Faktum är dock att detta erbjudande om riskfritt spel gäller varje vecka till dess att en vinnare korats i finalen.

Observera att kravet om 100 kr alltså endast gäller en gång. Spelar du detta är du berättigad till 100 kr i riskfritt spel under resternade veckor av kampanjen. Dessutom kör de i kombination med detta en vinnartävling där den som lägger och vinner till det bästa oddset kan erhålla hela 5 000 kr.

Som de flesta kanske vet är det nu Växjö, Malmö, Skellefteå och Djurgården som gör upp om SM-guldet. Mycket talar självklart för att Växjö kommer ta hem det, men visst känns det verkligen som exempelvis Djurgården har chansen att störa dem? Stockholmslaget har helt klart varit säsongens positiva överraskning och har övertygat under hela säsongen.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
100 % upp till 2 500 kr
Omsättningskrav: 6x (Lägsta odds: 1.50)

Ny kund hos betsson?

Har du inget konto hos betsson sedan tidigare? Då är det ännu bättre för dig som vill spela riskfritt spel. Alla nya kunder får nämligen 1 000 kr i riskfritt spel på sin första insättning hos betsson. Förlorar du får du pengarna tillbaka. När pengarna väl återbetalats finns det inga omsättningskrav eller andra villkor, du är fri att göra ett uttag av dessa om du så önskar.

betsson är därmed helt klart ett bra spelbolag för dig som vill ha ett riskfritt spel som första välkomstbonus men även få chansen att få återkommande riskfria spel från olika kampanjer. Den nuvarande SHL-kampajen gäller endast till dess att SHL är slut men vi kan säkert räkna med fler erbjudanden om riskfritt spel framöver. Kanske till Allsvenskan? VM? Vi får se!

Relaterade nyheter