Rivamöte i UEFA Super Cup

Av

UEFA Super Cup är en match som hålls årligen. Matchen avgörs mellan vinnaren av Champions League och Europa League. I år blir det extra intressant, när det står mellan ärkerivalerna Real Madrid och Atletico Madrid.

Real Madrid – Atletico Madrid i Super Cup

Det är inte okänt att det råder hög rivalitet mellan de två Madrid-lagen Real- och Atletico Madrid. Man har under alla år stridit mot varandra och viljan att vinna till varje pris kvarstår i alla möten lagen emellan. Dessa möten brukar bli extra intressanta, då Real Madrid generellt brukar vara ett bättre lag än de flesta i ligan, men just Atletico lyckas allt som oftast hålla dem på utsidan.

Under de senaste åren har Real Madrid varit totalt dominanta i Champions League. Även om de inte gjort sin bästa säsong i ligan, så lyckas de än dock visa sin starkaste sida i en av världens mest åtråvärda klubblags-turnering. Atletico Madrid fick under fjolåret nöja sig med att spela i Europa League, vilket de anammade på bästa sätt. Man lyckades besegra Arsenal i semifinalen, följt av en komfortabel vinst med 3-0 mot Marseille i finalen. Det innebar en titel till klubben, man säkrade Champions League för stundande säsong samt att man nu får ställas mot Real i Super Cup-finalen.

Det är på förhand ovisst. Som nämnt tidigare så är Atletico otroligt starka mot just Real, men det är samtidigt åt andra hållet också. Lagen kommer kriga in i det sista och det kommer bli en jämn batalj. Värt att nämna är också att Real Madrid tappat sin allra största stjärna i Cristiano Ronaldo, som under sommarfönstret lämnade klubben för spel i italienska Juventus.

Betting på Super Cup finalen

För den som vill spela på Super Cup-finalen via odds och betting så finns det mängder av spelbolag att vända sig till. I stort sett alla spelbolag kommer erbjuda marknader för denna match, men frågan man skall ställa sig är vilket spelbolag som är bäst för en själv både kort- och långsiktigt. Om du har för avsikt att spela långsiktigt så rekommenderar vi dig att erhålla en odds bonus, för att få extra hög avkastning på dina pengar. Nedan följer en tabell över spelbolag med bra odds bonusar och ett bra utbud av sports betting.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
100 % upp till 1 200 kr
Krav: 8x (Min. odds 1.80)
100 % upp till 2 100 kr
12x bonus (Min odds: 2.00)
100 % upp till 2 100 kr
12x bonus (Min odds: 2.00)
200 % upp till 2 000 kr
5x bonus (Min odds: 1.40)
100 % upp till 1 500 kr
20x bonus (Min odds: 1.90)

Relaterade nyheter