Rögle vann mot Malmö i rivalmötet

Av

Rögle har haft en tung säsong och har länge sett ut att placera sig i botten av tabellen. Nu har man lyckats vända på trenden och utfallet börjar se alltmer ljust ut för skåne-klubben.

Rögle ovanför nedflyttningsstrecket

Laget har inte alls presterat väl sett över hela säsongen. Man har hela tiden haft ett lag som kan bättre, men man har inte fått ut sin fulla potential. Nu när man har tagit in både en ny tränare och sportchef, så ser läget helt annorlunda ut. Man är inte längre under- eller på nedflyttningsstrecket, utan befinner sig numera på säker mark med förhållandevis god marginal.

Man ställdes under måndagen mot Malmö i ett hett rivalmöte. Denna match betyder mer än bara tre poäng. Att då lyckas få med sig både en prestigefylld vinst och tre poäng på bortaplan betyder mycket för laget och dess självförtroende. Nu har man tre raka vinster på ordinarie tid och har sammanlagt tagit poäng i fyra av deras fem senaste matcher. Det bådar gott för resterande del av säsongen, så länge det inte är en kortsiktig effekt med hänvisning till tränarbyte och annat.

Kan Rögle ta sig upp på slutspelsplats?

Numera så är det inte åtta direktplatser till kvartsfinalerna av slutspelet, utan det är sex lag som går direkt vidare. Lag 7-10 får då kvala mot varandra, för att göra upp om de sista två kvartsfinal-platserna. Rögle har länge varit uträknade av många, men matchbilden har förändrats. Man ligger nu på en 11:e plats i tabellen och har siktet inställt på att krympa marginalerna mot övriga klubbar ovan i tabellen. Det är fortfarande ett stort gap mellan (i skrivande stund) Brynäs och Rögle. Det skiljer elva poäng, som ju självklart kommer vara svårt att ta ikapp.

Ingenting är omöjligt, framförallt inte när det kommer till hockey. Det svänger fort, vilket vi har sett inte minst i just Rögle och Brynäs. De sistnämnda inledde även dem säsongen uselt, men har bättrat sitt spel och befinner sig numera på en kvalplats till kvartsfinalerna. Det återstår att se om Rögle är såpass starka att man kan ta ikapp på lagen ovan, eller om det blir en slutplacering i ingenmansland.

Om du vill spela på Rögles matcher, eller någon annan match i SHL för den delen, så kan vi starkt rekommendera spelbolaget NordicBet. De har alltid bäst odds på SHL och behåller ständigt sin lokala förankring i sitt utbud. Det innebär just spel på de bästa sporterna i Norden, där man har möjlighet att spela på odds för de allra lägsta divisionerna i såväl hockey som fotboll.

Ta del av en odds bonus hos NordicBet och placera dina spel redan idag!

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
450 kr riskfritt spel
Inga omsättningskrav - Bonuskod: EXCM75
100 % upp till 2 500 kr
Omsättningskrav: 6x (Lägsta odds: 1.50)
250 kr riskfritt spel
Inga omsättningskrav
200 kr gratis spel
Lägsta odds: 1.80
100 kr utan omsättningskrav
Inga omsättningskrav
Spela för 20 € - få 10 € extra
Inga omsättningskrav

Skriv en kommentar

Relaterade nyheter