Royal Panda – nytt spelbolag i LeoVegas ägo

Av

För några månader sedan förvärvade LeoVegas-koncernen spelbolaget Royal Panda. Detta spelbolag har primärt fokus på den engelska spelmarknaden men man erbjuder även spel gentemot svenskar på sin svenska version av sajten. Deras huvudsakliga fokus är Casino men vi kan gladeligen konstatera att man även tillhandahåller odds och betting. Ytterligare en aktör som erbjuder en odds bonus, tänker vi!

Bolag
Bonus
Betyg
Betyg
Spela
% upp till 200 kr

För någon månad sedan erbjöd Royal Panda nya sportspelare att ta del av en insättningsbonus om 100 % upp till 1 000 kr. Dessvärre har denna bonus utgått men självklart har de ersatt detta med en annan välkomstbonus. Du får istället ett gratis spel på 200 kr om du registrerar dig. Denna odds bonus passar säkerligen bättre för vissa medan vissa spelare säkerligen hade föredragit deras insättningsbonus.

Hur som helst, vi är glada att det finns ytterligare en bonus på marknaden att utnyttja.

Villkor för odds bonusen

Den maximala bonusen du kan få är ett gratis spel på 200 kr. Det som är bra med detta gratis spel är att du inte behöver omsätta eventuella vinster från ditt gratis spel. Det som krävs för att du ska få detta free bet är dock tt du placerar ditt första spel till ett lägsta odds om minst 1.80.

Vi ser fram emot hur LeoVegas kommer utveckla Royal Panda framöver och det kanske inte är någon vågad gissning att man kommer göra ett plattformsbyte inom en relativ snar framtid? Vi har ingen vetskap alls om detta men finner det inte otroligt.

Relaterade nyheter