Se upp för svåra villkor

Av

Läser du alltid igenom vilka villkor och regler som gäller för oddsbonusar innan du registrerar dig hos en ny odds sida, tar del av dess bonus och börjar spela? Om svaret på denna fråga är nej bör du omgående tänka om. Det finns många spelbolag som tillämpar relativt svåra villkor vilket gör det utmanande att klara av dessa för att kunna ta ut pengarna.

Här på vår sajt har vi recenserat alla spelbolag vi har med i våra sammanställningar. Under dessa recensionssidor försöker vi alltid på ett så tydligt sätt som möjligt redovisa vilka villkor och regler som gäller. Vi har dock inte möjlighet att lista samtliga villkor och vi reserverar oss också för att villkoren relativt ofta kan ändras. Vi får inte alltid denna uppgift direkt från spelbolagen och även om vi alltid försöker hålla oss uppdaterade är det möjligt att vi i vissa fall kan ha villkor som inte är helt uppdaterade.

Med anledning av detta ska du alltid, alltid själv läsa på om vilka villkor det står bonusen omfattas av på spelbolagens egna hemsida innan du börjar spela. Risken finns annars att du blir besviken när du blir varse om vad som faktiskt gäller.

Vanligt villkor och krav att missa

Det som är positivt är att de flesta faktiskt har koll på hur många gånger exempelvis en insättningsbonus behöver omsättas och vilket s.k. lägsta odds som gäller. Det finns dock även andra villkor att beakta. Det finns i princip alltid en tidsgräns mätt i antal dagar för hur lång tid du har på dig att omsätta bonusen. Vidare finns det vissa spelbolag som tillämpar en maximal insats per placerat spel som gäller mot omsättningskraven. Har man exempelvis inte koll på det sistnämnda kan man lätt bli besviken när man tror att man är klar med omsättningsvillkoren när så faktiskt inte är fallet.

Ett annat förhållande vanligt fel är att spelare missar att endast en bonus per hushåll gäller. Detta villkor är aktuellt oavsett om ni är två myndiga som huserar på samma IP-adress.

Relaterade nyheter