SHL: Färjestad – Djurgården odds

Av

Idag är det dags för rivalmöte mellan Färjestad och Djurgården. Det är två klubbar som har en lång historia sinsemellan. Under årens lopp har de haft flera slutspelsserier mot varandra, vilket har skapat en hög rivalitet i varje match som spelas. Nu är Djurgården en toppklubb återigen, medan Färjestad har inlett säsongen svagt. Kan dagens hemmalag besegra detta starka Djurgården och återfå sitt självförtroende?

Färjestad – Djurgården odds

Gillar du SHL så har du idag ett högintressant möte att se fram emot. Det råder som sagt hög rivalitet vilket kommer bidra till extra hög spänning ute på isen. Det kommer vara fullsatt i arenan och allting tyder på att det blir en ypperlig SHL-afton. Färjestad har inlett säsongen väldigt svagt mot vad experterna trodde på förhand. Faktum är att såväl Djurgården som Färjestad är högt tippade att vinna SM-guldet i år, men frågan är nu huruvida Färjestad kan nå den toppen eller ej. Hittills kan vi åtminstone konstatera att Djurgården är på god väg.

Vill du spela på matchen via odds och betting så kan du via vår sajt erhålla en odds bonus. Våra förslag för en odds bonus i oktober ser du i nedan tabell. Läs våra genomgående recensioner för respektive spelbolag, samt regler och villkor innan du börjar spela. Spela inte heller för mer pengar än du har råd att förlora, om du har problem med ditt spelande bör du kontakta stödlinjen. Du måste vara 18 år eller äldre för att spela på Färjestad – Djurgården via odds och betting.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
100 % upp till 1 200 kr
Krav: 8x (Min. odds 1.80)
100 % upp till 2 100 kr
12x bonus (Min odds: 2.00)
100 % upp till 2 100 kr
12x bonus (Min odds: 2.00)
200 % upp till 2 000 kr
5x bonus (Min odds: 1.40)
100 % upp till 1 500 kr
20x bonus (Min odds: 1.90)

Relaterade nyheter