Snart dags för SHL-premiär

Av

Lördagen den 15 september är det dags för SHL-premiär. Följ den spännande inledningen av årets SHL-upplaga. Spela på odds och betting och ta del av de bästa oddsbonusarna på marknaden. All information kring odds och betting på SHL hittar du här.

Sex SHL-matcher lördag 15/9

Det spelas alltså sex intensiva matcher under lördagen. De har genomgått en försäsong som har format lagen, som nu kommer ut på isen med full motivation. Det råder inga tvivel om att det kommer vara en svårbedömd säsong. Vi vet att Växjö har ett riktigt bra lag, de som var överlägset bäst under seriespelet i fjol. Fler lag har gjort bra värvningar och vi kan vänta oss uppryckningar från merparten av lagen.

Spännande skall även bli att se huruvida Timrå kan anpassa sig efter den högsta divisionen. De kommer närmast från Hockeyallsvenskan, men tog sig upp efter att man besegrat Karlskrona i bäst av sju matcher. Det blev det enda tillskottet i SHL 2018/19, då Mora lyckades klara sig kvar efter att man besegrat Leksand i dito.

Vill du spela på odds och betting och kanske ta del av en odds bonus för SHL? Då har vi de rätta medlen för dig. Ta del av någon utav nedan odds bonusar så kan vi garantera att du kan hitta mängder av odds och betting alternativ för SHL under hela säsongen och slutspelet. Vi poängterar även att du inte bör syssla med betting om du inte har råd att förlora pengar, det finns alltid en risk att förlora vilket man bör vara medveten om. Har du problem med ditt spelande? Kontakta då stödlinjen.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
100 % upp till 1 200 kr
Krav: 8x (Min. odds 1.80)
100 % upp till 2 100 kr
12x bonus (Min odds: 2.00)
100 % upp till 2 100 kr
12x bonus (Min odds: 2.00)
200 % upp till 2 000 kr
5x bonus (Min odds: 1.40)
100 % upp till 1 500 kr
20x bonus (Min odds: 1.90)

Relaterade nyheter