Söker du oktobers bästa odds bonus?

Av

Är du på jakt efter högre avkastning på ditt spelande? Då kan en odds bonus vara lämplig för dig. Du ska givetvis hämta den allra bästa odds bonusen efter just ditt behov, så kolla i nedan tabell, gör en bedömning och börja spela!

Bäst oddsbonus i oktober

När man pratar om bra odds bonusar så finns det vissa kriterier som den behöver uppfylla. Exempelvis behöver det vara rimliga omsättningskrav, hög procentuell ökning mot ett högt matchat belopp, samt att man ska kunna spela så fritt som bara möjligt. Däremot betyder inte det att alla som vi bedömer vara bra är de bästa för just dig. Alla spelare kan ha unika behov och kan således vara ute efter olika typer av odds bonusar.

Om du spelar långsiktigt, det vill säga fler än bara ett par spel, så är en traditionell insättningsbonus att rekommendera. Den här ger dig i regel en procentuell ökning av din första insättning. Hur högt belopp och hur hög procentuell ökning som utdelas är väldigt olika, men de flesta spelbolag förhåller sig till 100 % upp till 1 000 kr. Det här ger dig då 2 000 kr att spela för om du sätter in 1 000 kr, som ju självklart kan bidra till högre avkastning på sikt. Här bör man dock vara medveten om att man kommer behöva omsätta pengarna ett x antal gånger innan de är godkända för uttag. Det här är motkravet som spelbolaget ställer på sina kunder, just för att de inte kan ge bort pengarna.

En annan bonusform är riskfria spel, som också kan vara väldigt lämpliga. Framförallt de som inte kräver någon form av omsättning av pengarna. Detta är inte heller helt ovanligt, utan här på vår sajt kan du hämta flera odds bonusar som ger dig ett riskfritt spel, där du får pengarna tillbaka vid förlust på ditt första spel.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
100 % upp till 1 200 kr
Krav: 8x (Min. odds 1.80)
100 % upp till 2 100 kr
12x bonus (Min odds: 2.00)
100 % upp till 2 100 kr
12x bonus (Min odds: 2.00)
200 % upp till 2 000 kr
5x bonus (Min odds: 1.40)
100 % upp till 1 500 kr
20x bonus (Min odds: 1.90)

Relaterade nyheter