Spännande spelbolag och oddsbonusar november

Av

En bit in i november är Allsvenskan avgjord. Det blev AIK som stod som segrare, tätt följt av Norrköping på andraplats. Inget mer allsvenskt spel på odds och betting, men desto mer på SHL och övrig fotboll i Europa. Nedan listar vi bra och spännande spelbolag med odds bonusar av högt värde.

Hög odds bonus hos CampoBet

Spelbolaget CampoBet erbjuder alla sina nya kunder en odds bonus på 100 % upp till 2 100 kr. Det betyder att du direkt vid din första insättning om 2 100 kr kan spela för hela 4 200 kr. Det blir ett kraftigt tillskott i spelkassan, som kan vara ett bra verktyg att använda för att bygga upp en stor och stabil spelkassa. Vill du hämta den här odds bonusen? Då behöver du endast klicka dig in på spelbolagets hemsida och aktivera din odds bonus när du gör din insättning. Läs gärna vår genomgående recension över spelbolaget i stort, samt att du läser regler och villkor för bonusen på CampoBets hemsida innan du börjar spela.

Om du söker efter andra typer av odds bonusar så finns det ett stort utbud för mängder av spelbolag på vår sajt. Vi har analyserat den totala marknaden och gjort ett urval för de aktörer som vi bedömer som seriösa, pålitliga och som levererar ett bra utbud både vad gäller antal spel och marknader, men även sett till kampanjer och odds bonusar. Allt hittar du under en och samma sajt. Lycka till!

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
100 % upp till 2 100 kr
12x bonus (Min odds: 2.00)

Relaterade nyheter