Spela ansvarsfullt med odds bonus

Av

För den som har bestämt sig att spela på odds och betting så rekommenderar vi ofta att man skall erhålla en odds bonus. Däremot  rekommenderar vi även att man spelar ansvarsfullt och aldrig för mer än man har råd att förlora. Nedan förklarar vi mer ingående hur man kan gå till väga om man själv känner att man spelar för mycket.

Ansvarsfullt spelande

Att spela på odds och betting är inte farligt, men att spela för mycket kan vara oerhört farligt. Det är en väldigt stor skillnad mellan att spela och att spela för mycket. Allt har en begränsning, likaså gäller om man shoppar för mycket kläder, eller om man handlar vad man faktiskt kommer att använda i vardagen. All överkonsumtion är farlig, men visst finns det hos många ett högt begär att vinna tillbaka sina pengar om de en gång gått förlorade.

Vår rekommendation är att aldrig försöka spela tillbaka en förlust samma dag. Man spelar allt som oftast då i affekt och kommer göra val som man annars kanske inte hade gjort, just för att vinna tillbaka pengarna. När det kommer till odds och betting går det upp och ner i perioder. Man kan tycka att allt går emot en under långa stunder, men det är precis så bettingen fungerar. Vad man skall fokusera på är att alltid göra en noggrann analys innan man placerar sitt spel. Det är just dem som gräver djupare som kommer vara vinnande i längden. Det finns inga som skapar sig en betting-karriär utan att förlora. Det hör till!

När du väljer en odds bonus att spela med så skall du inte aktivera det fulla beloppet om du inte känner att du har råd att förlora pengarna. Utnyttja då istället en mindre del av bonusen och försök bygga upp en spelkassa genom att vinna. Om du själv känner att du spelar för mycket skall du ta kontakt med stödlinjen. De hjälper folk tillbaka på banan som det börjar, eller sedan länge har, gått dåligt för.

Relaterade nyheter