Spela för 100 kr gratis hos Roy Richie

Av

Vill du spela för 100 kr gratis? Då skall du vända dig till Roy Richie. Spelbolaget ger dig möjligheten att erhålla 100 kr att spela för, helt gratis. Använd din mobil och placera ett spel för att vara berättigad till detta gratisspel.

100 kr gratis hos Roy Richie

Gratis är gott, inte sant? Det är Roy Richie mycket väl medvetna om. Allt fler surfar via mobila enheter idag, varför Roy Richie uppmanar dig till att fortsätta göra just det. När du placerar ditt första spel via en mobil enhet kvalificerar du dig för att få ta del av ett gratisspel. Ditt första placerade spel behöver vara mellan 50 och 100 kr, där du får 100 kr gratis om ditt spel går förlorat. Detta är en kombination av ett gratisspel och ett riskfritt spel. Du behöver förvisso investera egna pengar, men dock utan vidare risk.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
100% upp till 1 200 kr
Krav: 8x (Min. odds 1.80)

När du har placerat ditt spel på mellan 50 och 100 kr, så får du motsvarande belopp tillbaka i form av ett gratisspel om ditt spel går förlorat. Pengarna kommer direkt tillbaka till ditt konto och du kan således placera ett nytt spel per omgående. Notera att spelet du först placerar behöver vara till minst 1.60 i odds, annars räknas det inte in under kampanjen.

De har även en ”opt in-knapp” som du behöver aktivera. Detta är på grund av att spelbolaget behöver veta om du faktiskt vill ta del av kampanjen eller inte. Det är inte alla som vill aktivera sina bonusar, vilket är helt frivilligt. Vill du inte göra det så är det bara att undvika kampanjen och fortsätta spela som vanligt.

Roy Richie är ett storsatsande spelbolag i Sverige, som håller väldigt hög kvalité. Av vår egna erfarenhet har de väldigt många nöjda kunder. Vi har aldrig hört några klagomål hos spelbolaget, varför vi starkt kan rekommendera dig att börja spela hos denna aktör.

Ta del av en unik insättningsbonus

Inte nog med att du kan ta del av ett gratisspel, så kan vi även förmedla en helt unik oddsbonus för dig som vill spela för större belopp än 50-100 kr. Genom att ange bonuskoden RRSODDS24 så får du en unik insättningsbonus på 100 % upp till hela 1 200 kr. Denna oddsbonus hos Roy Richie hittar du endast här hos oss i våra kanaler. Har du några frågor eller funderingar får du gärna läsa vår recension, där vi svarar på det mesta du behöver veta, alternativt att du mailar oss till kontakt@oddsbonusar.info.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
100% upp till 1 200 kr
Krav: 8x (Min. odds 1.80)

Relaterade nyheter