Mobil bonus – spela på odds via mobilen

Av

De mobila enheterna tar över mer och mer. Allt fler väljer att spela på odds och betting via mobilen, varför spelbolag också börjat erbjuda mobilbonusar. Det finns olika varianter och det är viktigt att man nyttjar alla fördelar man kan för att få ut så mycket som möjligt av sin betting.

Mobil bonusar hos spelbolag

Spelbolagen går åt samma håll som sina kunder. Det finns tydlig statistik på att allt fler väljer mobila enheter, så som mobilen eller surfplattan, när det kommer till att surfa på nätet generellt. Betting innefattas av det också, och då behöver självklart spelbolagen anpassa sig efter konsumenterna. De går mer och mer åt det mobila hållet och erbjuder därför ibland mobil bonusar, som endast går att nyttja via just mobilen eller surfplattan.

Om ett spelbolag erbjuder en mobil bonus så brukar det oftast vara i kombination med en vanlig insättningsbonus. Det är alltså inte lika vanligt att de endast erbjuder en mobil bonus, utan oftast både och. En mobil bonus är utformad på i princip samma sätt som en vanlig insättningsbonus, där du får antingen ett riskfritt spel, ett gratisspel eller en procentuell ökning av ditt insatta belopp. Du bör alltid läsa igenom regler och villkor för respektive bonus innan du väljer att aktivera bonusen på ditt spelkonto.

För att hitta mobil bonusar, eller vanliga odds bonusar, så kan du enkelt följa listan på vår startsida. Klicka här för att hämta en mobil- och odds bonus.

Insättningsbonus och gratis stream

Är du inte bara intresserad utav betting, utan också av att kolla på den match och sport som du spelat på? Då finns det lyckligtvis spelbolag som erbjuder gratis stream för sina kunder. Detta är ett ypperligt tillfälle att ta vara på, då stream generellt kan kosta ganska mycket pengar. De gratistjänster som finns för streaming innefattar inte all sport på marknaden, men än dock en stor del av de bästa fotbollsligorna i världen. Vi rekommenderar dig att följa strömmen och skapa ett konto hos Unibet eller LeoVegas. Dessa spelbolag ger dig en grym odds bonus, samt över 30 000 events att streama helt gratis.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
100 % upp till 2 000 kr
8x bonus (Min odds: 1.80)
200 % upp till 2 000 kr
5x bonus (Min odds: 1.40)

Relaterade nyheter