Spela på vinter-OS hos Cashpoint

Av

Vinter-OS är i rullning och vi har fått se svenska hjältar kamma hem flera medaljer. Nu är bland annat hockeyn igång och vi har höga förhoppningar på Sverige i gruppspelet, för att sedan ta sig vidare till slutspelet.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
0% upp till 0 kr

Betting på vinter-OS med odds bonus Cashpoint

Cashpoint är ett etablerat spelbolag och har sitt säte på Malta. Det innebär att samtliga av dina spelvinster är skattefria, hur mycket du än vinner. Spelbolaget har satsat stort och fokuserat mycket på spelupplevelsen för sina kunder. När det kommer till betting så kan du enkelt hitta mängder av spel på Vinter-OS i alla dess grenar. Det behöver inte vara hockey specifikt, utan du kan även spela på längdskidor eller vad du än önskar.

Det enda du behöver göra är att:

  • Skapa ett konto hos Cashpoint
  • Gör en insättning (minst 10 € eller motsvarande i annan valuta)
  • Ta del av en odds bonus på 100 € (valfritt)
  • Börja spela på vinter-OS eller annan sport

Det tar inte många minuter att slutföra ovan nödvändiga steg. Det är bara att klicka på länken för att komma vidare. Vi kan rekommendera att använda dig av Caspoints odds bonus för att öka chanserna till en hög avkastning i ditt spelande. Du kan på ett snabbare och enklare sätt bygga upp en större spelkassa och kanske på kortare tid nå ditt mål. Du skall aldrig spela för mer pengar än du har råd att förlora, utan odds och betting skall vara ett nöje. Ett plus i kanten är självklart att man på kort tid kan vinna mycket pengar, som kan innebära att man snabbare kan åka på en solsemester eller liknande.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
0% upp till 0 kr

Odds bonus hos Cashpoint

Om du vill ta del av odds bonusen som finns tillgänglig hos Cashpoint så behöver du bara klicka dig in på deras hemsida. Du kommer direkt till sidan för registrering, varpå du bara behöver fylla i dina uppgifter. Du kan välja mellan flera olika insättnings- och uttagsalternativ. Det är väldigt flexibelt, just för att du alltid skall ha möjlighet att såväl sätta in pengar som att göra en utbetalning av dina spelvinster.

 

Relaterade nyheter