Spela riskfritt för 750 kr hos Betfair

Av

Ett riskfritt spel kan för många vara det bästa alternativet. Det finns idag flera alternativ för just detta, där erbjudandet hos Betfair är ett utav de bästa. Du kan nu spela för 750 kr och inte riskera att förlora en enda krona.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
450 kr riskfritt spel
Inga omsättningskrav - Bonuskod: EXCM75

750 kr riskfritt spel hos Betfair

Spelbolaget Betfair har länge varit ett av de ledande spelbolagen på marknaden. De har en enormt stor spelbörs, som förmedlar spel på diverse marknader till mängder av spelare. De har två riktigt förmånliga odds bonusar, där den enda är en traditionell insättningsbonus som ger dig 100 % ökning på din första insättning upp till 1 000 kr. Du kan således få hela 2 000 kr att spela för vid en insättning om 1 000 kr.

Det andra alternativet, som är ypperligt för dig som vill spela kortsiktigt, är ett riskfritt spel på 750 kr. Du sätter alltså in ett belopp på mellan 100-750 kr, placerar ett spel, och får tillbaka pengarna om ditt spel skulle gå förlorat. Det som är mest positivt med denna odds bonus är att du inte behöver oroa dig för några omsättningskrav. Pengarna krediteras ditt spelkonto direkt vid förlust, varpå du kan ta ut pengarna per omgående om du så önskar.

Notera dock att det högsta oddset du kan placera ditt spel på är 2.00 i odds. Du behöver inte heller utnyttja det fulla beloppet, utan som nämnt ovan kan du använda dig av belopp på mellan 100 till 750 kr. Om du placerar ett spel som överstiger 750 kr så är det endast det belopp som räknas in i ditt riskfria spel. Överstigande belopp kommer inte räknas in och kommer därmed inte betalas tillbaka om du förlorar ditt spel.

Bolag
Bonus
Villkor
Betyg
Spela
450 kr riskfritt spel
Inga omsättningskrav - Bonuskod: EXCM75

Relaterade nyheter