10bet

Hemsidan tillfälligt nere

  • Hemsidan tillfälligt nere
HÄMTA DIN BONUS

10bet odds bonus & bonus villkor

Spelbolagets hemsida är tillfälligt nere och erbjuder således ingen odds bonus just nu. Håll dig uppdaterad på sajten för nyheter om när hemsidan väl är åter i drift.

TILLFÄLLIGT NERE

Bettingbonus regler och villkor

Odds bonusen hos 10bet innefattas av specifika regler och omsättningskrav. Du behöver först och främst placera ett spel till minst 1.60 i odds med det belopp som du önskar ha i bonus. Väl efter detta kommer ditt konto krediteras med bonusen, som du direkt kan börja spela med. Efter att bonusen har aktiverats och kommit till ditt spelkonto behöver du omsätta bonus plus insättning 6 gånger, även detta med spel som uppgår till minst 1.60 i odds.

10bet recension

10bet är ett väletablerat spelbolag som ger dig en bra möjlighet att öka din spelkassa betydligt redan från start. Du kan totalt sett få hela 3 000 kr att spela för efter att du gjort en insättning om 2 000 kr. Med detta belopp kan du på sikt vinna stora summor, utan att ha behövt investera det fulla beloppet med egna pengar. Deras omsättningskrav lämnar lite att önska, just med tanke på antalet gånger som bonusen skall omsättas. Det är dock ingen katastrof, och vi erbjuds samtidigt väldigt förmånliga minimum-odds, som gör bonusen allt bättre. I övrigt hittar du ett stort utbud för såväl statiska spel som live odds på mängder av sporter och ligor runtom i världen.

Nya kampanjer hos 10bet

Om det tillkommer nya kampanjer hos spelbolaget kommer vi omgående förmedla detta till samtliga av våra läsare. Det bästa alternativet för dig är att hålla ett öga öppet på vårt nyhetsflöde. Det skadar absolut inte att kolla till sajten varje dag, då vi kontinuerligt uppdaterar samtliga spelbolags odds bonusar löpande.

Bettingmöjligheter 10bet

Bettingmöjligheter finns det gott om. De erbjuder ett likvärdigt spelutbud som övriga aktörer i branschen. De mest populära sporterna har självklart urval, men det finns samtidigt möjlighet att spela på mindre sporter, där kanske du har bättre kunskap än spelbolaget självt?

Betting via mobilen

Klicka dig in på deras hemsida via din mobil eller surfplatta för att spela på betting hos 10bet. Deras enhets-anpassade hemsida gör det möjligt för dig att placera spel vart du än befinner dig, när som helst på dygnet. Tillgängligheten har aldrig varit bättre – börja spela redan idag.

10bet support

Deras kundservice håller hög nivå och de erbjuder en live chat för att besvara dina frågor så snabbt som möjligt. Denna finner du direkt på hemsidan och det brukar inte ta mer än någon minut innan de återvänt med ett svar på din fråga. I övrigt kan du skicka dem ett mail till csd@support.10bet.com, där din fråga i regel besvaras inom 24 timmar.

Live stream hos 10bet

Dessvärre kan man inte streama någon sport hos 10bet, varken gratis eller betalalternativ.

10bet live betting

Här hittar du över 18 000 events varje månad via live betting. Detta alternativ är ypperligt för dig som vill spela när matchen väl är igång. För vissa är det här ett bättre alternativ, då man kan se hur matchen utspelar sig innan man placerar sitt spel. Således kan man få en bättre uppfattning om just den matchen man skall spela på, medan spelbolagen kvickt behöver sätta sina odds. En stor fördel gentemot spelbolaget.