888sport

500 % upp till 500 kr

  • Omsättningskrav: 8x bonus
  • Lägsta odds: 1.80
  • Väletablerat spelbolag
HÄMTA DIN BONUS

888sport odds bonus & bonus villkor

888sport är ett av många företag som fått beviljad spellicens på den svenska marknaden. Spelbolaget erbjuder även en väldigt förmånlig odds bonus. Du kan nu hämta en bonus som ger dig 500 % upp till 500 kr på din första insättning. Vidare behöver du omsätta denna bonus 8 gånger där samtliga placerade spel behöver uppgå till 1.80 i odds. Detta ger dig ett stabilt tillskott i spelkassan redan från start, som sedermera kan bli avgörande i jakten på en långsiktigt hög avkastning inom betting.

TA DEL AV DIN BONUS – HÄMTA HÄR

Bettingbonus regler och villkor

Utöver ovan nämna omsättningskrav finns det ett antal andra villkor som är värda att känna till innan du unyttjar odds bonusen och börjar spela hos 888sport. För det första kan du inte ta del av bonusen om du gör en insättning via en e-pånbok som exempelvis NetEller eller Skrill, vilket blivit mer regel än undantag bland spelbolagen idag. Vidare behöver du omsätta din bonus i enlighet med omsättningsvillkoren inom 60 dagar. Om du inte lyckas göra detta inom två månader kommer din bonus och eventuella vinster från din bonus gå förlorade.

I likhet med alla andra sidor har 888sport också ett krav som innebär att endast en bonus kan utnyttjas per IP-adress. Utöver dessa krav omfattas bonusen också av 888sports allmänna villkor, vilka du hittar på deras hemsida.

Recension

888sport är en väletablerad aktör på såväl den svenska som den internationella marknaden. Efter bolagets övergång av odds- och bettingplattform till Kambis plattform håller deras front och back end högsta kvalitet. Andra spelbolag som använder sig av Kambis plattform är exempelvis Unibet. Spelupplevelsen är god och det är enkelt att hitta på sajten samtidigt som utbudet är stort. Det är inte heller ovanligt att 888sport har så kallade utstickande odds på vissa matcher och evenemang, vilket självklart är positivt. Addera deras fina odds bonus och vi har ett spelbolag i världsklass.

Återkommande kampanjer hos 888

888sport har ofta återkommande kampanjer för sina registrerade kunder. Exempel på erbjudanden är bland annat boostade odds på vissa utvalda matcher och events samt bra erbjudanden kopplat till så kallade multiplar (dubblar, trippar, fyrlingar etc). Det är enkelt att hitta till 888sports aktuella kampanjer på deras sajt och för att enklast få information om vilka kampanjer som är aktuella just nu hänvisar vi till hemsidan.

Vilka bettingmöjligheter finns?

Hos 888sport kan du spela på samtliga populära sporter och de erbjuder även odds på flera mindre sporter. Precis som namnet ger en indikation om har man fokuserat sin bettingsektion på just sport och satsar där på att erbjuda så stort utbud till så bra odds som möjligt enligt vår erfarenhet. När det kommer till just utbud finns det stora spelalternativ på mängder av matcher, ligor och turneringar. Förutom att man täcker en stor andel av de populäraste evenemangen finns det därmed många alternativ att spela på för respektive match. Tiden då 1X2 var det enda möjliga spelalternativet finns således inte på kartan hos 888sport.

Betting via mobilen med 888sport

Hos 888sport behöver du inte bry dig om vilken enhet du har tillgänglig när du ska lägga ett spel. De erbjuder en mobilanpassad sida i världsklass som lämpar sig väl för just mobila enheter och surfplattor. Om du använder iPhone, Adroid eller något annat spelar ingen roll – 888sport fungerar tillfredsställande i samtliga mobiler. För dig som strävar efter bästa möjliga spelupplevelse i mobilen rekommenderar vi att du laddar ned deras app. Detta särskilt om du har för avsikt att spela genom live betting vilket görs bäst genom applikationer, såväl hos 888sport som hos alla andra spelbolag.

Information om 888sport

Bolaget bildades 2008 och har således över tio års erfarenhet av spel och betting. Idag är bolaget noterat på börsen vilket är positivt med anledning av den insyn och transparens detta för med sig. Det finns inga indikationer på att 888sport i dagsläget skulle vara i riskzonen för någon finansiell problematik men om så skulle bli fallet kommer det uppdagas i ett tidigt skede då det inte går att undanhålla från aktieägare och kunder som intressenter. Idag verkar bolaget under fyra olika namn; 888sport, 888casino, 888games och 888poker vilket gör att du på ett enkelt sätt kan växla mellan de olika produkterna om du skulle vara intresserad av andra spelformer än betting.

888sport kundtjänst

888sport har tagit fram en FAQ med vanliga frågor och svar som är överskådlig och man enkelt kan gå igenom om man har någon fråga. Skulle din frågeställning inte behandlas inom denna FAQ kontaktar du dem enklast genom att skicka ett e-postmeddelande. Vår erfarenhet är att man är snabba på att svara på mail och att kundtjänsten är tillmötesgående.

Live stream hos 888sport

I dagsläget erbjuder inte 888sport sina svenska kunder att titta på live streaming direkt via deras sida.

Live betting och livespel

Bolaget har ett stort utbud av live betting. Som nämnt ovan använder man Kambis plattform och deras funktion för live betting håller högsta klass. Förutom ett stort utbud får du som spelare således även möjlighet att på ett överskådligt sätt placera spel i realtid. Plattformen man verkar utifrån har hög prestanda vilket ger goda förutsättningar för att livespelandet ska gå så smidigt som möjligt.