betfinal

100 % upp till 1 000 kr

  • Omsättningskrav: 10x bonus
  • Lägsta odds: 1.90
  • Bonuskod: ODDS1
HÄMTA DIN BONUS

Betfinal odds bonus & bonus villkor

Sugen på en ny odds bonus? Då har du kommit rätt. Här hittar du de allra bästa odds bonusarna som finns att tillgå i betting-branschen. Vi har scannat marknaden efter det bästa utbudet och nedan följer en recension gällande Betfinal och dess odds bonus.

När du som ny kund skapar ett konto hos spelbolaget så ges du möjlighet att erhålla en odds bonus som ger dig 100 % ökning på din första insättning. Totalbeloppet som du kan erhålla är 2 000 kr, vilket innebär att du sätter in 1 000 kr och får motsvarande summa i bonusform. Väl när du tagit del av bonusen behöver du omsätta bonuspengarna 10 gånger, där alla spel behöver vara till 1.90 i odds eller högre.

Bonusen är väldigt bra i den mån att du får dubbelt så mycket kapital att röra dig med i din betting. Det ger  dig större möjlighet att få högre avkastning på pengarna, och förvaltar du odds bonusen väl så kan du också få pengar på köpet. Om du söker efter ett nytt spelbolag så är Betfinal helt klart en het aktör att välja. Notera även att du inte behöver tänka på någon bonuskod när du skall aktivera bonusen, utan du får frågan om du vill använda bonusen eller ej direkt vid insättning.

TA DEL AV DIN BONUS – HÄMTA HÄR

Bettingbonus regler och villkor

Med en bettingbonus kommer även vissa krav på dig som spelare. Det vore ologiskt att spelbolagen rentav delar ut pengar, utan de kräver något i gengäld. Hos Betfinal är kravet att du skall omsätta bonusbeloppet 10 gånger och att alla spel uppgår till minst 1.90 i odds. Det är inga orimliga krav, utan de följer marknaden i sin helhet vad gäller storlek på bonus samt omsättningskrav.

Ovan redogör bara kortfattat för de omsättningskrav som gäller. Det kan finnas ytterligare regler som du själv behöver läsa dig till. All information hittar du under regler och villkor, som enkelt finns att tillgå på deras hemsida. Klicka på länken eller deras logotyp ovan för att komma till sajten.

Betfinal recension

Uppstarten av spelbolaget skedde 2016. Därefter har man etablerat sig väl i Sverige och har utökat sin verksamhet markant. Numera erbjuder de sina kunder över 60 000 events varje månad, där samtliga marknader och spel håller hög klass när det kommer till storlek på odds. Utöver detta har de ett stort utbud av live odds för diverse marknader och du kommer inte bli besviken i jakten på värdespel, vilken dag på året det än är.

För dig som vill ha en snabb adrenalin-kick, så kan du välja att spela på virtuella odds. Det här utelämnar allt åt slumpen, så här behöver man vara försiktig och inte låta spelen skena iväg.

Nya kampanjer hos Betfinal

Just nu har Betfinal endast sin insättningsbonus tillgänglig för nya spelare. Det utesluter dock inte att de kommer med kontinuerliga erbjudanden på vissa events eller liknande. Vi kommer alltid ge ut all väsentlig information om kampanjer hos Betfinal när det dyker upp, så håll utkik i vårt flöde!

Bettingmöjligheter Betfinal

Som nämnt ovan finns det otroligt stora möjligheter att hitta värdespel hos Betfinal. Du hittar statiska spel på över 60 000(!) events varje månad, samt ett nästan lika stort utbud för spel via live betting. Klicka dig vidare till deras hemsida och se för dig själv. Från vår sida garanterar vi stort utbud och mängder av värdespel varje dag.

Betting via mobilen

Tyvärr har inte Betfinal utvecklat någon mobilapplikation för sina tjänster via mobila enheter. Det ser vi som en liten nackdel, men vi skall dock förtydliga att de har en enhets-anpassad hemsida som funkar till såväl mobilen som surfplattan. Här gör du helt enkelt som vanligt och går in på sajten via webbläsaren, precis som vilken annan hemsida som helst. Du kommer då till en hemsida som liknar en mobil-app, där du kan ta del av deras fulla utbud för sports betting.

Information om Betfinal

Betfinal är ett relativt nystartat spelbolag och har verkat i branschen sedan 2016. Med det sagt innebär inte det att de inte har kunskap i ämnet sedan tidigare, utan det är tydligt att de har stor erfarenhet i bagaget. De överrumplat många aktörer med sitt snabba intåg på den svenska marknaden, som ju blir väldigt fördelaktigt för oss konsumenter. Konkurrensen ökar varpå vi får ta del av allt bättre odds bonusar och villkor.

Betfinal support

Live chat är det allra bästa alternativet om du vill ha snabb återkoppling hos Betfinal. Deras kundtjänst har öppet mellan 15:00-21:00, vilket är förhållandevis korta öppettider. Skulle något inträffa utanför ramen för deras öppettider, så kan du skicka dem ett mail. De lovar själva att svara inom 24 timmar, för att reda ut alla eventuella oklarheter. I övrigt har de en FAQ på hemsidan, där de besvarar de vanligaste frågorna.

Live stream hos Betfinal

Det finns i dagsläget ingen live stream att tillgå hos spelbolaget. Det är helt klart en nackdel, då betting i kombination med live stream blir mer spännande och självklart mer fördelaktigt. Att streama en aktuell match och sedan spela via live odds ger dig stora fördelar gentemot spelbolagen som sätter oddsen.

Betfinal live betting

Live odds är en stor sektion hos spelbolaget. De erbjuder visserligen inte 60 000 events via live betting, som de gör för statiska spel, men än dock något sånär. Du kan spela på mängder av sporter, ligor och underliggande marknader för respektive match från början till slut.

Andra typer av odds bonusar

Betfinal erbjuder som nämnt ovan en traditionell insättningsbonus. Det är av förklarliga skäl inte att föredra för alla, utan vissa vill hellre ta del av riskfria spel, free bets eller gratis spel. Det är inte lika vanligt att spelbolag ger ut sådan bonusar, men självklart finns det ett utbud även för detta. Vi har gjort det väldigt enkelt för dig för att hitta dessa. Vi har kategoriserat dessa och skapat undersidor på sajten, med benämning för olika typer av odds bonusar. Klicka dig vidare till den sektion som passar dig bäst och ta del av en odds bonus redan idag!