BetRedKings

100 % upp till 1 000 kr

 • Omsättningskrav: 6x bonus
 • Lägsta odds: 2.00
 • + 50 kr free bet
HÄMTA DIN BONUS

BetRedKings odds bonus & bonus villkor

BetRedKings erbjuder två grymma odds bonusar. Dels en insättningsbonus som ger dig 100 % ökning på din första insättning upp till 1 000 kr, dels en odds bonus som ger dig 50 kr i gratisspel helt utan insättning. Insättningsbonusen ger dig alltså totalt 2 000 kr att spela för, vid en insättning om 1 000 kr. Bonusbeloppet skall sedermera omsättas sex (6) gånger och samtliga spel som placeras behöver uppgå till minst 2.0 eller högre.

Gratis spelet som du kan erhålla helt utan insättning rekommenderar vi alla att ta del av. Spelbolaget rentav ger bort möjligheten till att vinna stora summor, utan att du behöver sätta in en enda krona. Visserligen behöver du omsätta den eventuella vinsten tio (10) gånger, men vad gör det när pengarna kommit gratis?

Bonus 1:

 • Gör en insättning (upp till 1 000 kr)
 • Aktivera bonusen genom att maila play@redkings.com
 • Du får totalt 2 000 kr på spelkontot
 • Börja spela!

Bonus 2:

 • Skapa ett konto
 • Maila play@redkings.com för aktivering av bonus
 • Du får 50 kr helt gratis
 • Börja spela!

 

TA DEL AV DIN BONUS – HÄMTA HÄR

Bettingbonus regler och villkor

Med alla odds bonusar tillkommer omsättningskrav. Det här är inget unikt för BetRedKings, utan det gäller i stort sett samtliga bonusar. För de två bonusar som BetRedKings erbjuder, så gäller följande regler och villkor. Notera att detta är omsättningskraven i kort, där ytterligare regler kan komma att gälla. Läs därför igenom alla villkor innan du börjar spela, oavsett vilken odds bonus eller sajt du väljer.

För insättningsbonusen gäller det att du omsätter bonusbeloppet sex gånger efter aktivering. Detta till spel placerade med minst 2.0 i odds. Det funkar självklart att placera spel med högre odds än så. Gällande gratisspelet som du kan ta del av, så behöver eventuell vinst omsättas tio gånger. Alla placerade spel för gratisspelet behöver uppgå till 1.80 i odds. Om du skulle förlora pengarna, så händer det ingenting.

BetRedKings recension

Spelbolaget är en uppstickare som erbjuder två bra bonusar att välja mellan. Deras båda bonusar är väldigt fördelaktiga och passar inte bara för ett ändamål. De har noterat att vissa spelare inte vill stanna långsiktigt och erbjuder därmed en lösning både för dig som vill spela för större belopp, men även för dig som kanske inte vill sätta in några pengar alls.

Kort sagt anser vi BetRedKings vara ett komplett spelbolag som erbjuder ett stort urval av sport för mängder av sporter, i kombination med flera förmånliga odds bonusar.

Kampanjer & erbjudanden BetRedKings

Som ni säkert redan läst ovan, så finns det flera olika kampanjer att ta del av hos detta spelbolag. Det är inte heller ovanligt att de utökar med ytterligare odds bonusar under vissa specifika events, eller utvalda matcher, där man exempelvis kan ta del av förhöjda odds och liknande. Håll ett öga öppet för uppdateringar gällande odds bonusar och övrigt nytt från BetRedKings.

Bettingmöjligheter BetRedKings

BetRedKings erbjuder spel på mängder av olika sporter. De har i kombination med detta också ett väldigt stort urval av live odds, som du kan spela på under tiden matcherna är igång. Hemsidan finns med översättning till flera språk, däribland svenska, vilket underlättar spelandet avsevärt.

Betting via mobilen

För att spela via mobilen behöver du endast gå till deras hemsida via webbläsaren i den enhet du surfar på. Deras hemsida anpassar sig efter såväl mobilen som surfplattan och det finns således inga begränsningar för när, var eller hur du vill spela.

Information om BetRedKings

Spelbolaget är etablerat i Sverige och erbjuder sina kunder hög kvalité på odds och betting dagligen. De erbjuder inte bara spel för faktiskt sporter, utan även virtuella odds där slumpen är mer avgörande. Det sistnämnda kan vara ett intressant alternativ om man vill vinna pengar snabbt, men man bör samtidigt vara beredd på att det svänger betydligt mer pengamässigt. De har även en sektion som kallas ”cash back” där man kan få pengar tillbaka när man spelar. Läs gärna mer om denna funktion på deras hemsida, där cash back finns tydligt i navigationen.

BetRedKings kundtjänst & support

Om du behöver komma i kontakt med någon medarbetare på spelbolaget, så kan du slänga iväg ett mail till support@redkings.com, alternativt att du ringer dem per telefon. När du skickar ett mail brukar de allt som oftast svara inom 24 timmar.

Streama live hos BetRedKings

Tråkigt nog erbjuder inte spelbolaget någon live stream för sina kunder. Det är i övrigt ett väldigt bra komplement när man spelar på sport via betting. Man kan således följa spänningen direkt via stream, alternativt att man gör en bedömning under matchens gång och sedermera placerar ett spel via live betting. Det finns flera andra aktörer som erbjuder gratis live stream för sina kunder. Samtliga av dessa hittar du under vår totala sammanställning på startsidan.

Live odds och betting hos hos BetRedKings

Du kan självklart spela på sport via live betting och liveodds hos BetRedkings. Alla matcher som är igång för stunden syns direkt på hemsidan, redo för dig att välja just den match du vill spela på.

Odds bonus hos andra spelbolag

Var du inte nöjd med den här odds bonusen? Eller vill du rentav ta del av flera odds bonusar? Då rekommenderar vi dig att gå till vår startsida, alternativt någon av våra undersidor där du hittar de allra bästa odds bonusarna som finns på marknaden.