Betser

Spela för 20 € - få 10 € extra

  • Inga omsättningskrav
HÄMTA DIN BONUS

Betser odds bonus & bonus villkor

Öka på din spelkassa med 100 kr (10 €) genom att ta del av insättningsbonusen / gratis spelet hos Betser. Du erbjuds 10 € extra att spela för om du gör en insättning och spelar för 20 €. Det fina i kråksången med denna odds bonus är att det inte är några omsättningskrav för bonusen eller krav på lägsta odds.

TA DEL AV DIN BONUS – HÄMTA HÄR

Betser betting bonusregler och villkor

Som nämnt ovan tillämpas inga omsättningskrav på de 10 € extra du får om du möter kraven på insättning och spel om 20 €.

Betser recension

Spelbolaget är verkligen en uppstickare och har en lite annorlunda approach till sina kunder. De utmanar spelare och erbjuder i deras kampanj något som kallas för ”brains & balls”. Detta är ett bonussystem som man kan förvalta under resans gång. Sådana här system är alltid förmånliga och kan på sikt ge dig en stor tillgång på spelkontot och eventuellt en utbetalning i förlängningen. Vi rekommenderar dig att läsa mer gällande denna bonusform, samt om regler och villkor för såväl insättningsbonusen som regler allmänt på sajten.

Kampanjer och erbjudanden hos Betser

Som vi nämnde ovan har Betser ett bonussystem som kallas för ”brains & balls”. Detta är ett löpande bonussystem som ger dig poäng för varje placerat spel. Det här genererar pengar till ditt spelkonto på sista raden och kan på sikt bli en stor tillgång. Allt baseras självklart på hur mycket du spelar och för vilka summor, men vi vill tydliggöra att du aldrig skall spela för mer pengar än du har råd att förlora.

Bettingmöjligheter Betser

Spelbolaget är relativt nytt, men samtidigt har de haft finansiella muskler som gett dem chansen att marknadsföra sig hårt och utveckla deras tjänster. Det är inte en enkel sajt, utan de har verkligen gått in helhjärtat i projektet om att ta över stora delar av den svenska marknaden. Enligt vår bedömning är Betser ett spelbolag som kommer etablera sig allt mer i Sverige, som vi också tror kommer söka och få licens i Sverige efter regleringen. Denna marknadsreglering beräknas träda i kraft under 2019, där samtliga spelbolag kommer tvingas söka licens och uppfylla vissa krav under svenska lagar och regler.

Betting i mobilen hos Betser

Betser har varit väldigt aktiva på marknaden. Det ser vi inte minst på TV-reklam, där de syns flitigt. Det här tydliggör deras seriositet och att de sedermera har utvecklat en riktigt grym mobilapplikation sätter pricken över i:et. Man kan enkelt ladda ned appen, som är gratis, och sedermera spela på valfri match. Det här rekommenderar vi för att uppnå den bästa möjliga spelupplevelsen hos spelbolaget och tillgängligheten är total. Du kan spela på matcher via betting oavsett vart du är, när som helst på dygnet.

 

Betser kundtjänst & support

Under bemannade tider, som är 10:00-24:00, kan man alltid nå en medarbetare hos Betser. Det här gör man allra bäst via deras eminenta live chat. Din fråga besvaras inom bara någon minut, medan ett skickat mail kan ta upp till 24 timmar innan man fått ett svar. Allt beror på hur brådskande ditt ärende är, men vi rekommenderar i de allra flesta fall att man använder deras live chat.