cashpoint

Ingen bonus just nu

HÄMTA DIN BONUS

Cashpoint odds bonus & bonus villkor

För tillfället tillhandahåller Cashpoint ingen oddsbonus för svenskar. Vi håller såklart ögonen öppna och är vaksamma för om detta kommer ändras framöver.

REGISTRERA DIG HÄR

Recension av Cashpoint

Cashpoints betting- och oddssida har ett traditionellt utseende. Även om deras upplägg till utseendet inte håller samma nivå som vissa av de största aktörerna utgör deras erbjudande ett bra alternativ för dig som letar efter ett nytt spelbolag. Upplägget gör att det är simpelt att navigera på sajten och när det kommer till odds utbud finns det inget att anmärka på. Förutom de största sporterna som alla spelbolag erbjuder odds på har man även fokuserat på att tillhandahålla odds på vissa mindre populära sporter som segling, nascar och e-sport.

Vår övergripande bedömning är således att cashpoint är ett seriöst spelbolag som lämpar sig väl för dig som vill hitta en ny bettingsida och framför allt odds på lite mindre marknader. Något som är negativt är dock att sidan endast finns tillgänglig på engelska för oss som svenskar i dagsläget.

Betting via mobilen

Som kund hos cashpoint behöver du inte tänka på vilken form av enhet du har tillgänglig när du vill spela på odds. De har utvecklat en bra app som fungerar för såväl iPhone som Adroid och spelandet funkar även bra via webbläsaren i en mobil enhet. Den anpassade sidan gör att du även med fördel kan spela via exempelvis en iPad.

Information om Cashpoint

Cashpoint är ett av de äldsta spelbolagen idag. De grundades nämligen så tidigt som 1996 och har till följd av detta skaffat sig nödvändig kunskap för att vara ett av de främsta spelbolagen idag. Cashpoint är som störst i Tyskland, Österrike, England och Danmark och har totalt över 5 000 olika spelbutiker i de länder man är verksamma i. Man har sedan start framför allt fokuserat på odds & betting även om man även tillhandahåller casino för sina spelare.

Kundtjänst och support

Hos cashpoint kommer du i kontakt med kundtjänsten genom att skicka ett e-postmeddelande till support@cashpointsupport.com. I dagsläget är email det enda alternativet för att komma i kontakt med deras support. Deras stora team gör dock att man får svar förhållandevis snabbt på frågor via email. Avsaknad av live chatt är dock ett minus.

Cashpoint live betting

Som ett av de äldsta och mest etablerade spelbolagen är det självklart att cashpoint utvecklat en live betting funktion. Att spela live hos cashpoint lämpar sig väl i såväl datorn som mobiltelefon.

Betalningssätt hos cashpoint

Cashpoint tillhandahåller i princip samtliga av de mest populära betalningssätten idag. Du kan välja att göra insättningar och uttag via kreditkort, banköverföringar och internetplånböcker som PayPal, Neteller och Skrill.