LSbet

100 % upp till 1 000 kr

  • Omsättningskrav: 12x bonus
  • Lägsta odds: 1.80
HÄMTA DIN BONUS

LSbet odds bonus & bonus villkor

LSbet erbjuder alla sina nya kunder en bra och förmånlig odds bonus. Deras odds bonus ligger i linje med de flesta andra spelbolag när de erbjuder 100 % upp till 1 000 kr på din första insättning. Det är en traditionell insättningsbonus som skapar många fördelar i spelandet redan från start. Med en insättning på 1 000 kr kan man alltså direkt spela för hela 2 000 kr.

Med sådana här erbjudanden så medföljer självklart också omsättningskrav. Det här erbjudandet kräver att du omsätter bonusbeloppet tolv (12) gånger där respektive spel skall uppgå till minst 1.80 i odds. Det är helt klart en förmånlig bonus som kan ta dina vinster till högre höjder. För att registrera dig så klickar du på länken nedan, som tar dig direkt till registreringssidan.

TA DEL AV DIN BONUS – HÄMTA HÄR

Bettingbonus regler och villkor

Regler och villkor i kort är att bonusbeloppet skall omsättas tolv (12) gånger. Samtliga spel som placeras behöver uppgå till 1.80 i odds. Alla placerade spel med understigande odds kommer inte räknas in under omsättningskraven. För vidare regler och villkor hänvisar vi till LSbets hemsida, där de förtydligar vad som gäller för just denna odds bonus.

LSbet recension

Spelbolaget har mångårig erfarenhet i branschen och har funnits i diverse länder under hela 20 år. De har ett riktigt starkt team som har byggt upp och som fortsatt jobbar inom bolaget, som ständigt förbättrar och utvecklar deras tjänster mot sina kunder. De tar sina kunder på allra högsta allvar, varför de också erbjuder kundtjänst på dygnets alla timmar, där samtliga medarbetare talar alla språk som de erbjuder sina tjänster på.

Nya kampanjer hos LSbet

Kampanjer och erbjudanden inom betting branschen är väldigt vanligt. Det finns få spelbolag som enbart bjuder en enda odds bonus för sina spelare. LSbet erbjuder kontinuerliga bonusar och erbjudanden för sina kunder. Dessa kampanjer kommer du hitta här på vår sajt i vårt nyhetsflöde, alternativt på deras egen hemsida.

Bettingmöjligheter LSbet

Möjligheterna hos LSbet är väldigt stora. De har ett utbud som definitivt matchar de allra bästa spelbolagen på marknaden. De anser sig själva vara en utav de bästa aktörerna, vilket ställer krav på att de behöver erbjuda mängder av spel och marknader, dessutom till väldigt höga odds.

Betting via mobilen

LSbet har ingen utvecklad mobilapplikation ännu. Under tiden använder de sig av en väldigt bra mobilanpassad hemsida. Denna funkar självklart lika bra på såväl mobiler som surfplattor, och inte minst på datorn där den är allra bäst överskådlig. Man hittar enkelt det man söker, vare sig det gäller spel pre match eller i deras live betting sektion. Deras odds bonus kan du hämta på såväl datorn som din mobila enhet.

LSbet support

Som nämnt ovan sätter de sina kunder i fokus. De erbjuder sina tjänster på elva olika språk, och lika många språk erbjuder de även i sin kundtjänst. Den är bemannad på dygnets alla timmar och du kan nå dem antingen via mail, telefon eller deras live chat, där du alla snabbast får svar på dina frågor.

Live stream hos LSbet

I dagsläget erbjuder inte LSbet någon live stream på sport och spel på nätet. Det är dock inte uteslutet med tanke på omfattningen av deras verksamhet, samt deras framfart på den svenska marknaden. Håll utkik för nya uppdateringar kring spelbolaget LSbet.

LSbet live betting

Live betting är en självklarhet för LSbet. De erbjuder i stort sett samtliga av deras marknader såväl pre match som för live betting. Du behöver bara gå till deras live betting-sektion, där du hittar samtliga aktiva spel. Alternativt söker du i deras sökfunktion för att än snabbare hitta det spel som du söker.