SuperLenny

100 % upp till 250 kr

  • Omsättningskrav: 12x bonus
  • Lägsta odds: 2.00
  • Stort utbud av odds
HÄMTA DIN BONUS

SuperLenny odds bonus & bonus villkor

Som ny spelare hos spelbolaget Super Lenny erbjuds du en insättningsbonus om 100 % upp till 250 kr. Om du utnyttjar denna odds bonus innebär det att du vid en insättning om 250 kr får totalt 500 kr att spela för. Bonusen är begränsad till nya spelare vilket innebär att du som befintlig kund hos Super Lenny inte kan utnyttja oddsbonusen.

Omsättningskraven som gäller är att du behöver omsätta ditt utnyttjade bonusbelopp sex (6) gånger. Det innebär att du, om du utnyttjar den maximala bonusen om 250 kr, behöver spela för totalt 1 500 kr innan du kan göra ett uttag av vinstpengar som du vunnit med hjälp av din odds bonus hos Super Lenny. Detta krav är förhållandevis lågt om man jämför med flera andra av de största aktörerna på spelmarknaden idag.

Det lägsta oddset som dina spel behöver uppgå till för att de ska gälla mot omsättningsvillkoren är 2.00. Om du skulle lägga spel som understiger detta odds kommer de självklart räknas som vanliga spel, men spelen kommer inte vara gällande gentemot ditt omsättningskrav (som enligt ovan uppgår till totalt 1 500 kr).

TA DEL AV DIN BONUS – HÄMTA HÄR

Betting bonus SuperLenny regler och villkor

Det finns flera villkor som kan vara bra att känna till utöver omsättningskraven. Exempelvis är den lägsta möjliga insättningen som ger dig rätt till att ta del av SuperLennys odds bonus 100 kr. Något som är bra när det kommer till denna odds bonus är att du kan välja vilket betalningsalternativ som helst för att utnyttja bonusen. Många spelbolag begränsar detta så att du exempelvis inte kan göra insättningar med e-plånböcker som Skrill för att ta del av en odds bonus men detta gäller alltså inte hos Super Lenny.

När du väl valt att använda dig av deras odds bonus har du 30 dagar på dig att spela igenom omsättningskraven, ett tidsintervall som ligger i linje med de flesta andra spelbolagen idag. SuperLenny är ett modernt spelbolag som, i enlighet med vad som beskrivs nedan, tillhandahåller live betting. Du kan spela på matcher såväl ”pre game” som via live betting för denna bonus.

Super Lenny spel recension

Super Lenny slog på stortrumman för ett par år sedan då man riktade stora marknadsföringskampanjer i Sverige. Efter det blev man hos många en favorit när det kommer till betting på sport, vilket inte är konstigt när man ser till deras produkterbjudande. Super Lenny har en clean layout och den bakomliggande plattformen håller hög nivå. De erbjuder mängder av spel på sport vilket gör att du inte kommer bli bevsviken när det kommer till deras utbud. De har i vissa fall även utstickande odds på marknader vilket gör att ett konto hos Super Lenny gör att du kan öka dina chanser att spela till de marknadshögsta oddsen.

Det är enkelt att navigera och hitta på deras hemsida vilket är A och O för en sportsbettare. Om du inte direkt hittar den match eller det evenemang du söker kan du använda dig av deras sökfunktion som enkelt tar dig till det event du är ute efter. Sammanfattningsvis anser vi att Super Lennys erbjudande inom betting håller hög standard.

Erbjudanden och kampanjer hos SuperLenny

SuperLenny är måna om sina kunder vilket framgår tydligt när man spanar in deras återkommande kampanjer och erbjudanden. De satsar på att ge det lilla extra till sina kunder i syfte att behålla dem. De har exempelvis en lojalitetsklubb som ger dig som trogen kund tillfredsställande förmåner. Även andra erbjudanden tillhandahålls som exempelvis deras så kallade Power Odds som ger dig boostade odds på vissa evenemang och matcher som gäller 60 minuter innan matchstart. Dessa boostade odds gäller på specifika matcher, vilka ofta väljs ut efter de mest populära evenemangen, och ger dig möjlighet att vinna mer genom högre odds. Om du dessutom gillar Casino har de återkommande free spins och gratis spins till såväl nya som befintliga kunder.

Betting hos SuperLenny

Du som är ute efter ett stort utbud av matcher och spelalternativ på sport kommer inte bli besviken om du signar upp för ett medlemskap hos SuperLenny. De erbjuder odds på alla tänkbara evenemang och om du letar efter odds på de mest populära marknaderna är chansen stor att du kommer hitta vad du söker hos spelbolaget. Sammanfattningsvis är således vår bedömning att SuperLenny har ett bettingerbjudande av hög klass där oddsen som nämnt ovan ofta är riktigt bra.

Betting via mobilen

Om du är kund hos SuperLenny behöver du inte oroa dig över att du behöver ha din dator till hands när du ska lägga ett spel. Med deras produkt får du tillgång till SuperLenny i mobilen oavsett om du väljer att spela via deras mobilanpassade sida direkt i din webbläsare i mobilen eller via deras app.

 

Kundsupport hos SuperLenny

SuperLenny är måna om sina kunder. Därför är det kanske inte konstigt att de erbjuder support dygnet runt, alla dagar i veckan. Detta oavsett om du vill kontakta dem via deras live chatt eller genom email. Du får snabbt svar på dina frågeställnignar och vår erfarenhet är att deras medarbetare i supporten är tillmötesgående. Fem plus med andra ord.

 

Spela live hos Super Lenny

Spelbolaget tillhandahåller självklart live betting vilket är ett måste för ett seriöst spelbolag idag. Det är enkelt att spela på live odds hos Super Lenny och deras bakomliggande plattform för live spel möjliggör att du snabbt och enkelt kan lägga dina spel, utan några krångel. Om du föredrar att spela genom just live betting rekommenderar vi att du laddar ned och testar deras app i din mobil för bästa möjliga upplevelse.